ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μεγάλη ευκαιρία του ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας που τα θέλει… ΟΛΑ

Η μεγάλη ευκαιρία του ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας που τα θέλει… ΟΛΑ

Ένα ματς που δεν χρειάζεται… συστάσεις. Μια αναμέτρηση «ζωής ή θανάτου» για τον ΑΠΟΕΛ αφού θέλει να διακριθεί μέσω του κυπέλλου. Για τον Απόλλωνα ένα παιχνίδι που θέλει να δείξει πόσο… «πεινάει» για τρόπαια και πως πάει για το νταμπλ. Γαλαζοκίτρινοι και κυανόλευκοι «συγκρούονται» στο ΓΣΠ για τους «16» του θεσμού (Τετάρτη 18/01 – 18:00).

Ο ΑΠΟΕΛ από τη μέρα που ανέλαβε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έγινε ξανά ομάδα. Σε τρία παιχνίδια είναι αήττητοι (δύο νίκες, μια ισοπαλία), πέτυχαν 7 γκολ και δέχθηκαν μόνο τρία. Οι γαλαζοκίτρινοι γίνονται ξανά οικογένεια όπως τόνισε ο Ελλαδίτης κόουτς και οι αριθμοί «μαρτυράνε» αυτή τη βελτίωση.

Η δουλειά του 44χρονου τεχνικού φάνηκε από πολύ νωρίς, παρά το μικρό δείγμα. Έδωσε στους παίκτες την ψυχολογία που ήθελαν και ήδη κάποιοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους.

Τα πράγματα, ήρθαν έτσι, με τον ΑΠΟΕΛ πλέον να «κυνηγά» τη διάκριση μέσω του Κυπέλλου, για αυτό χαρακτηρίζεται σαν τελικός από τις τάξεις της ομάδας. Οι γαλαζοκίτιρνοι πήραν τα πάνω τους, δείχνουν ένα συμπαγές σύνολο και με ανεβασμένο το ηθικό τους θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, όμως, είναι η μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του Σάββα Πουρσαϊτίδη να φωνάξει «παρών» και να στείλουν απαντήσεις προς όλους.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας δείχνει πιο ικανός και ώριμος από ποτέ να κατακτήσει τίτλους. Αυτό έχει κάνει άπαντες στην ομάδα της Λεμεσού να πιστεύουν στο νταμπλ και όχι άδικα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει αποκτήσει άλλη δυναμική και θέλει την κατάκτηση όλων των εγχώριων διοργανώσεων. Μετά και τη νίκη πάνω στον Ολυμπιακό, οι κυανόλευκοι του Κρητικού τεχνικού, πάνε στο ΓΣΠ με ένα και μόνο σκοπό. Να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Είναι πραγματικότητα πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ανέβει κατά πολύ με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο, όμως, ο Απόλλωνας, φέτος έχει τόση μεγάλη «δίψα» για τρόπαια που τα θέλει… ΟΛΑ και δεν θα αφήσει κανέναν να μπει «εμπόδιο».

Με τα πιο πάνω δεδομένα αλλά και το… παρελθόν των δύο ομάδων, με τα μεταξύ τους παιχνίδια τους να έχουν πολλά γκολ, συγκινήσεις και πάθος, όλα «συγκλίνουν» στο ότι θα γίνει σούπερ ματς.

The post Η μεγάλη ευκαιρία του ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας που τα θέλει… ΟΛΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top