ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα μήνα πριν αδιάφοροι και άνευροι… Με «Πούρσα» έγιναν δίδυμο-φωτιά!

Ένα μήνα πριν αδιάφοροι και άνευροι… Με «Πούρσα» έγιναν δίδυμο-φωτιά!

Ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε σπουδαία νίκη-πρόκριση ενάντια στον Απόλλωνα με 2-1 στο ΓΣΠ, για τους «8» κυπέλλου, έχοντας σε «τρελά» κέφια τους Ζαχίντ και Εφραίμ.

Στο πρώτο γκολ των γαλαζοκιτρίνων, ο πολιτογραφημένος Νορβηγός έδωσε στον Κύπριο ακραίο επιθετικό και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 78′ της αναμέτρησης όμως, οι ρόλοι… αντιστράφηκαν.

Ο Εφραίμ ήταν αυτός που έκανε ωραία ενέργεια, ξέφυγε από δύο αντιπάλους, και έδωσε στον 26χρονο που με ντρίμπλα πρώτα και έπειτα με υποδειγματικό πλασέ «σφράγισε» το εισιτήριο πρόκρισης.

Φάνηκε πως με τον ερχομό του Σάββα Πουρσαϊτίδη κάποιοι παίκτες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, μαζί τους και οι δύο σκόρερ στο ντέρμπι κυπέλλου.

Πριν από ένα μήνα ήταν… «βαρετοί», δεν έδιναν στην ομάδα αυτά που ήθελε, ούτε «βγήκαν μπροστά», όταν τους χρειαζόταν περισσότερο. Ήταν αδιάφοροι και ένας από τους λόγους που η ομάδα της Λευκωσίας δεν έλεγε να… σηκώσει κεφάλι.

Σε αυτό όμως, μπήκε μια τελεία, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων ο Ελλαδίτης κόουτς και έγιναν δίδυμο… «φωτιά»!

Αμφότεροι, είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές με την ποδοσφαιρική τους κλάση να είναι αρκετά μεγάλη και όταν αυτοί οι δύο απολαμβάνουν να παίζουν, τότε όλα γίνονται πιο εύκολα για τον ΑΠΟΕΛ.

Όταν είναι στη μέρα τους, οι Εφραίμ και Ζαχίντ, μπορούν να τα βάλουν με οποιοδήποτε ομάδα και οποιοδήποτε αντίπαλο… μόνοι τους. Φτάνει να… γουστάρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και ο «Πούρσα» τους το έβγαλε αυτό.

Ο ΑΠΟΕΛ, πλέον, ψάχνει τη διάκριση και την Ευρώπη μέσω του κυπέλλου και αν οι δύο μεσοεπιθετικοί συνεχίζουν με αυτό τον ρυθμό, τότε η ομάδα μπορεί να ελπίζει σε πολύ καλύτερες μέρες.

Θ.Δ. 

The post Ένα μήνα πριν αδιάφοροι και άνευροι… Με «Πούρσα» έγιναν δίδυμο-φωτιά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top