LIFESTYLE

Survivor: Όλη η αλήθεια για τους άφαντους Παππά –Σταμούλη! Ο άγριος καβγάς και η κομμένη σκηνή!

Survivor: Όλη η αλήθεια για τους άφαντους Παππά –Σταμούλη! Ο άγριος καβγάς και η κομμένη σκηνή!

DATA[

Άφαντοι ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης για επτά ώρες. Ποια είναι η αλήθεια; Τι έχει συμβεί; Nα σας υπενθυμίσουμε ότι λίγο πριν το συμβούλιο για τη νέα αποχώρηση του ριάλιτι, Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης, εξαφανίστηκαν από την παραλία, με τους συμπαίκτες τους να αγωνιούν για το πού θα μπορούσαν να έχουν πάει.

Αρκετές ώρες μετά, οι δυο άνδρες επέστρεψαν στην καλύβα τους. Ο Αλέξης Παππάς έδωσε εξηγήσεις, λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν από μια βόλτα και ένα δρομάκι που ανοίχτηκε μπροστά τους.

Οι δυο τους ήταν απλά περίεργοι προκειμένου να μάθουν καλύτερα τα κρυφά μονοπάτια του δάσους. Σύντομα αντιλήφθηκαν ότι βρέθηκαν εκτός ορίων αναζητώντας το δρόμο της επιστροφής.Ακούγοντας όλα τα παραπάνω, οι συμπαίκτες τους δυσκολεύτηκαν να τους πιστέψουν, βγάζοντας το συμπέρασμα πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως ο Αλέξης και ο Chris παραβίασαν τους κανόνες, κι έτσι θα έπρεπε να τους επιβληθούν ποινές: «Για το λόγο αυτό, την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες! Το 10% αφορά τον Chris και το άλλο 10% αφορά τον Αλέξη». Τι έχει συμβεί; Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε στην εκπομπή Ευτυχείτε όλο το ρεπορτάζ λέγοντας ότι οι δύο παίκτες ήθελαν να πάνε σε ένα ξενοδοχείο, στο πιο κοντινό που είναι 25 χιλιόμετρα και θα φθάνανε σε τρεις ώρες, όμως χάθηκαν. Στο γυρισμό οι δυο παίκτες είχαν έναν άγριο καβγά με σεκιουριτά, ο οποίος ήθελε να μάθει τι ακριβώς συνέβη και αυτό κόπηκε στο μοντάζ! Μάλιστα, η εκπομπή, Ευτυχείτε έδειξε πόσο κοντά είναι το ξενοδοχείο από την παραλία της μπλε ομάδας!

www.gossip-tv.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top