LIKE ONLINE

Σοκάρει η Θεία: «Έδερνε τους, έσπαζε τα ούλλα» - Δεν ήξεραν για το προηγούμενο έγκλημα του– «Αφήκαν τους στο έλεος του Θεού» Βίντεο

Σοκάρει η Θεία: «Έδερνε τους, έσπαζε τα ούλλα» - Δεν ήξεραν για το προηγούμενο έγκλημα του– «Αφήκαν τους στο έλεος του Θεού» Βίντεο

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προέβη το πρωί της Παρασκευής 12/2 η αδελφή και θεία των θυμάτων του διπλού φονικού στο χωριό Εργάτες.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η κυρία Δέσπω Αβραξίδου μιλώντας στο ΡΙΚ και στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» ξέσπασε αναφέροντας ότι ενώ η οικογένεια παρακολουθείτο από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας η ίδια δεν είδε στο σπίτι παρουσία λειτουργών, αναφέροντας: «Δεν έρκουνταν ποττέ τους».

Σοκάρουν τα λεγόμενα της για τον δράστη αφού όπως είπε: «Ο παπάς (ο 59χρονος) ξυπνούσε από τις 04:00 και έκαμνε καφκά, με τη μάμα, με ούλλους και έδερνε τους, έσπαζε τους τα ούλλα μες στο σπίτι και έπιαννε το αυτοκίνητο τζιαι έφεφκε».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή Σταύρου Κυπριανού για περιστατικά βίας στην οικογένεια, είπε ότι ο πατέρας πριν από 1,5 μήνα έπιασε τον Στέλιο (τον άτυχο 20χρονο) από το λαιμό να τον πνίξει, είδε τα  σημάδια και επικοινώνησε με την Αστυνομία, ωστόσο δεν μετέβη σε αστυνομικό σταθμό να προβεί σε γραπτή καταγγελία.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Διπλό φονικό: Είχε σκοτώσει και σε ηλικία 15 ετών ο δράστης του μακελειού- Θύμα του 10χρονο κοριτσάκι με 17 μαχαιριές - Φωτογραφίες

Συμπλήρωσε πως το τελευταίο διάστημα κορυφώνονταν οι καυγάδες και ο άτυχος Στέλιος της έλεγε: «Θεία δεν μπορώ μες το σπίτι, θέλω να φύω» κάτι που και η κυρία Δέσπω προσπαθούσε να βοηθήσει ώστε να απομακρυνθούν τα παιδιά ωστόσο δεν πρόλαβε.

Τόνισε, ότι τόσο η αδελφή της, η άτυχη 52χρονη, όσο και τα παιδιά, φοβούνταν τον δράστη ενώ πρόσθεσε πως δεν ήξερε η οικογένεια ότι ο 59χρονος είχε σκοτώσει και σε ηλικία 15 ετών. Το μόνο που ήξερε είπε, ήταν ότι ο δράστης νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο γιατί ήταν πυρομανής.

«Αφήκαν τους στο έλεος του Θεού και όποιον πάρει ο Χάρος» ήταν τα λόγια της κυρίας Αβραξίδου που ανέφερε ότι «κανείς δεν θα το παραδεχτεί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top