ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σηκώνει το φόρεμά της και δείχνει τα οπίσθιά της: Ξεκίνησε από την Σιβηρία, πήγε στις ΗΠΑ και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σηκώνει το φόρεμά της και δείχνει τα οπίσθιά της: Ξεκίνησε από την Σιβηρία, πήγε στις ΗΠΑ και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεκίνησε από ένα ταπεινό και φτωχό χωριό της Σιβηρίας, και έγινε γνωστό μοντέλο βγάζοντας πολλά χρήματα ποστάροντας φωτογραφίες στις οποίες σηκώνει το φόρεμά της και δείχνει τα οπίσθιά της σε διάσημα σημεία των ΗΠΑ.

Χαζεύοντας κάποιος στον λογαριασμό του Instagram @Vegilates, θα δε την Αναστάζια Φιλντς να σηκώνει το φόρεμά της σε κλασικές τοποθεσίες σε όλη την Νέα Υόρκη αλλά και όλη την χώρα. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο, η Instagrammer, που έχει 1,4 εκατομμύρια οπαδούς, έγινε viral, ποζάροντας τους γλουτούς της σε μια φωτογραφία με αξιωματικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Γιατί όμως το κάνει; Για την αδρεναλίνη; «Όλο αυτό είναι μια στρατηγική για να συγκεντρώσω περισσότερους ακόλουθους» λέει το 32χρονο μοντέλο, με καταγωγή από την Ρωσία. «Ξέρω ακριβώς τι θέλει να δει ο κόσμος. Είμαι στην επιχείρηση της ψυχαγωγίας». Και το να βγάζει χρήματα από φωτογραφίες της είναι κάτι που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Η σκληρή ζωή στη Σιβηρία

Το μοντέλο μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη εξόρυξης άνθρακα στη Σιβηρία. «Είναι σκληρά και βάναυσα εκεί. Πολλοί άνθρωποι πίνουν εκεί. Υπάρχει πολλή κατάθλιψη» θυμάται. Οι γονείς της ήταν φτωχοί. Και η Φιλντς στράφηκε στα βιβλία για να βρει παρηγοριά. «Ο τρόπος μου για να ξεφύγω από την πραγματικότητα ήταν να διαβάζω όσο περισσότερο μπορούσα».

https://www.instagram.com/p/CIyQj7WlkB_/?utm_source=ig_embed

Σε ηλικία 17 ετών, μπόρεσε να συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών στο Λονδίνο και ήταν η πρώτη φορά που έφευγε από την Ρωσία. «Είδα ότι υπάρχει ένας καλύτερος κόσμος εκεί έξω» είπε στην New York Post. Στην συνέχεια, φοίτησε σε πανεπιστήμιο στην χώρα της, από όπου πήρε πτυχίο μάρκετινγκ. Ενώ εργαζόταν σε μια τράπεζα, ένας συνάδερφός της, της είπε να κάνει τα χαρτιά για αμερικανική βίζα. «Δεν είχα τίποτα εναντίον των ΗΠΑ, αλλά δεν ήμουν και ενθουσιασμένη» είπε. «Δεν ήταν αυτό το σχέδιό μου, δεν ήταν το όνειρό μου, αλλά τελικά έβγαλα βίζα».

Το ταξίδι στην Αμερική που άλλαξε την ζωή της
Μετά την προσγείωσή της στο Μαϊάμι, το 2013, η Φιλντς πήγε στην Νέα Υόρκη όπου γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της σε ένα εστιατόριο. Δούλευε στον τομέα της ασφάλισης υγείας και η Φιλντς τον βοηθούσε, μέχρι που έχασε έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες του.

Τότε, το 2018, το μοντέλο ξεκίνησε τον λογαριασμό της στο Instagram και μια σελίδα στο OnlyFans για να καλύψει τα έξοδά τους. Ξεκίνησε με αναρτήσεις για την vegan διατροφή της και το πιλάτες. Όμως δεν ένιωθε ειδική σε κανένα από τα δύο θέματα. «Άρχισα να τραβάω σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα ή οτιδήποτε άλλο» θυμάται.

Αντί να βάλει εμφυτεύματα στήθους, εκείνη τα έβγαλε – και έστρεψε την προσοχή σε ένα άλλο σημείο του σώματός της
Ο σύζυγός της ήταν πολύ υποστηρικτικός. «Μου λέει: ‘Κάνε ότι σε κάνει ευτυχισμένη’». Τον επόμενο χρόνο, αποφάσισε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στήθους της, αφότου μια φίλη της διάβασε πως ενδέχεται να προκαλέσουν καρκίνο. Χωρίς το ψεύτικο στήθος, η Φιλντς έστρεψε την προσοχή της στα οπίσθιά της.

https://www.instagram.com/p/CFH2mOKldZc/?utm_source=ig_embed

«Όταν ο κόσμος μπαίνει στα social media, βάζει εμφυτεύματα, δεν τα βγάζει» δήλωσε το μοντέλο. Αλλά χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες μάρκετινγκ που είχε, σκέφτηκε: «Ξέρω πώς να πουλάω πράγματα. Τι μπορώ να πουλήσω; Ποια είναι η ειδικότητά μου; Έτσι, αποφάσισα να κάνω τα οπίσθιά μου διάσημα».

Οι κανόνες και τα όριά που έχει θέσει
Φυσικά, ακολουθεί κάποιους κανόνες. «Πρέπει να είναι δημόσιος χώρος. Πρέπει να χαμογελάω. Πρέπει να έχει αρκετό φως. Ιδανικά, με ανθρώπους στο παρασκήνιο, είτε να χαμογελούν είτε να λένε κάτι ανόητο» δήλωσε το μοντέλο. «Πρέπει να κάνω κάτι που να ενθουσιάζει τους ανθρώπους, αλλά δεν είναι όλοι άνετοι να κάνουν κάτι τέτοιο».

Έχει όμως και κάποια όρια: δεν σηκώνει ποτέ το φόρεμά της μπροστά σε παιδιά και δεν το κάνει ποτέ για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. «Είμαι οπαδός των κανόνων. Δεν έχω ούτε μία κλήση από την αστυνομία. Φοβάμαι να μην μπλέξω με τον νόμο». Αλλά ευτυχώς για εκείνη: «Ζω στην Νέα Υόρκη. Ο κόσμος βλέπει πολλά τρελά πράγματα εδώ».

Έπιασε το κόλπο της;
Φυσικά, το κόλπο της έχει πιάσει: Μέσα σε ένα χρόνο, κέρδισε ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram. Ενώ κερδίζει χρήματα και από άλλους επίδοξους influencers που την πληρώνουν για να προτείνει στους ακόλουθούς της να ακολουθήσουν κι εκείνους. Και έχει επίσης χιλιάδες συνδρομητές στο Onlyfans με 6,99 δολάρια τον μήνα για κάθε συνδρομή.

Σύντομα, η Φιλντς θέλει να αρχίσει να εργάζεται με lifestyle brands. Για να το κάνει όμως αυτό: Πρέπει να δείξω πού πηγαίνω, ποια εστιατόρια επισκέπτομαι, κάτι φυσιολογικό». Κι όταν τελειώσει η πανδημία, πρόκειται να γραφτεί σε σχολή για να γίνει personal trainer, ώστε να ποστάρει για το πραγματικό της πάθος: την γυμναστική.

Πηγή: iefimerida.gr

The post Σηκώνει το φόρεμά της και δείχνει τα οπίσθιά της: Ξεκίνησε από την Σιβηρία, πήγε στις ΗΠΑ και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top