ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΟΜΒΑ: Έμεινε ελεύθερος ο Λιβάγια και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

ΒΟΜΒΑ: Έμεινε ελεύθερος ο Λιβάγια και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα!

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση του διαζυγίου του με την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια ανακοινώθηκε από την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ.

Οι διαδικασίες για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάγια, όπως αποδείχθηκε και με τον τρόπο και τον χρόνο που γνωστοποιήθηκε η εξέλιξη, έγιναν υπό άκρα μυστικότητα.

Ωστόσο, φαίνεται πως όλα έχουν δρομολογηθεί εδώ και αρκετά 24ωρα, καθώς πριν από λίγο η Χάιντουκ ανακοίνωσε επίσημα, την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Μάρκο Λιβάγια, ως το τέλος της σεζόν.

Η επίσημη ανακοίνωση αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου του Σπλιτ κι έτσι ένα ενδεχόμενο που ο Λιβάγια σε πρόσφατες δηλώσεις του το είχε τοποθετήσει χρονικά προς το τέλος της καριέρας του, έρχεται πολύ πιο σύντομα.

Πλην όμως προσωρινά, καθώς από την χρονική διάρκεια της συμφωνίας, φαίνεται πως ο παίκτης θέλει να αξιοποιήσει το γεγονός πως από 30 Ιουνίου θα ήταν ελεύθερος στην αγορά.

Αυτό που δεν ήθελε με τίποτα ο Λιβάγια, ήταν να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ως το τέλος της περιόδου. Η Χάιντουκ, η ομάδα από την οποία προέρχεται κι από την οποία σε ηλικία 16 ετών πήγε στην Ίντερ, του πρόσφερε την ευκαιρία που ήθελε.

Η σύζυγος του που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εγκυμοσύνης στο δεύτερο παιδί τους, βρίσκεται στην Κροατία ήδη εδώ και αρκετό καιρό και ο συνδυασμός που είχε στο μυαλό του ο Μάρκο, ως τον καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι γεγονός.

Από κει και πέρα, πολλοί ρωτούν ήδη αν η ΑΕΚ προκειμένου να επιτρέψει να συμβούν όλα αυτά, έχει θέσει και κάποιους όρους στον ποδοσφαιριστή, που αφορούν το ενδεχόμενο να επιστρέψει για να παίξει στην Ελλάδα μετά το καλοκαίρι, αλλά σε άλλη ομάδα.

Από την πλευρά της ΑΕΚ αυτό το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί, ωστόσο κάποιες πληροφορίες θέλουν να έχει τεθεί στην διαπραγμάτευση για την λύση του συμβολαίου. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να υπάρξει και τοποθέτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ίσως και σήμερα, που να κάνει αναφορά και στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Προς το παρόν, έχει κάνει δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Χάιντουκ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πατρίδα μετά από τόσο πολύ καιρό και ανυπομονώ για νέες ευκαιρίες και προκλήσεις εδώ. Είμαι χαρούμενος που θα προσπαθήσω να βοηθήσω για τους στόχους της αγαπημένης μου ομάδα και ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια».

Πηγή: sdna.gr

The post ΒΟΜΒΑ: Έμεινε ελεύθερος ο Λιβάγια και ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top