ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nίκη παραμονής για Τορίνο!

Nίκη παραμονής για Τορίνο!

Νίκη παραμονής για την Τορίνο που άλωσε με 0-1 την «Sardegna Arena» απέναντι στην Κάλιαρι και πήρε απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και τους ”νησιώτες”.

 

Νίκη παραμονής για την Τορίνο που άλωσε με 0-1 την «Sardegna Arena» απέναντι στην Κάλιαρι και πήρε απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και τους ”νησιώτες”. Κάκιστο παιχνίδι σκοπιμότητας στη Σαρδηνία, με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο την άμυνα και λιγότερο το πως θα δημιουργήσουν ευκαιρίες. Τελικά η «γκρανάτα» ”έκλεψε” τη νίκη από μία στημένη φάση και πλέον είναι το φαβορί για να σωθεί, ”ρίχνοντας” την Κάλιαρι.

Η Κάλιαρι είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 22′ με τον Ζοάο Πέδρο να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ που έκοψε τελευταία στιγμή ο Ίτσο, ενώ στο 32′ ο Ναϊνγκολάν πέρασε για τον Σιμεόνε που κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Μπρέμερ. Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών νέα καλή στιγμή για τους ”νησιώτες”, με κεφαλιά του Σιμεόνε, μετά από κόρνερ του Λυκογιάννη, που πέρασε λίγο έξω.

Η Τορίνο είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 68′ με τον Τζάτζα να κάνει ωραία ενέργεια και επικίνδυνο γύρισμα αλλά δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 77′ η «γκρανάτα» άνοιξε το σκορ με τον Μαντραγκόρα να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Μπρέμερ με κεφαλιά να κάνει το 0-1.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Σεπιτέλι (79′ Γκαστόν Περέιρο), Γοδίν, Ρουγκάνι, Ζαπάτα (89′ Ντάνκαν), Νάντεθ, Μάριν, Λυκογιάννης, Ναϊνγκολάν (79′ Παβολέτι), Ζοάο Πέδρο, Σιμεόνε (70′ Τσέρι)

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Σίνγκο (89′ Βοϊβόντα), Ρινκόν, Μαντραγκόρα, Λούκιτς (78′ Μπαζέλι), Ανσάλντι, Τζάτζα (78′ Μπονατσόλι), Μπελότι

SERIE A – 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΤΟΡΙΝΟ: 0-1

Γήπεδο: Sardegna Arena

Πηγή: Aek365.org

The post Nίκη παραμονής για Τορίνο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Φορτωμένοι» με κιλά κάνναβης στο όχημά τους - Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα στη Λεμεσό -Φωτογραφίες

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που δεν ήθελε στο πλευρό της τον Γουίλιαμ στο βίντεο αποκάλυψης του καρκίνου

Ανεβαίνει η θερμοκρασία μαζί με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Ρεκόρ κλήσεων στο 1450 από το Μάιο του 2023 - Πόσο διαρκούσε η κάθε μια και τι αφορούσαν οι περισσότερες

Δημήτρης Κόκοτας: Σε κρίσιμη κατάσταση - Νοσηλεύεται στην εντατική με έμφραγμα



Πυρ ομαδόν Κυβέρνησης κατά αντιπολίτευσης για την οικονομία - Η καμένη γη και τα κοινωνικά παντοπωλεία

Πυρ ομαδόν Κυβέρνησης κατά αντιπολίτευσης για την οικονομία - Η καμένη γη και τα κοινωνικά παντοπωλεία

Η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης σε σχέση με τα μέτρα κατά της ακρίβειας, που εξήγγειλε την Πέμπτη, η Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top