ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυστυχώς, Senior Juan, ίσως σε ΔΙΩΞΕΙ αυτός που σ΄ έφερε…

Δυστυχώς, Senior Juan, ίσως σε ΔΙΩΞΕΙ αυτός που σ΄ έφερε…

Αρνητικός πρωταγωνιστής, σε άλλο ένα φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ ήταν ο Χουάν Τρουγιόλς. Δεν είμαι σίγουρος ότι κι αν δεν τον έστελνε (πολύ σωστά) νωρίς για μπάνιο ο διαιτητής Νεοκλέους, θα κατάφερνε η ομάδα του να αποτρέψει την (νέα) ήττα από την ΑΕΛ.

Έχει λεχθεί από τους πάντες, από χθες βράδυ, ότι ήταν απαράδεκτη κι αψυχολόγητη η συμπεριφορά του Ισπανού παίκτη, τόσο για το φάουλ που έκανε πάνω στον Μηνά Αντωνίου, αλλά πολύ περισσότερο δευτερόλεπτα αργότερα, όταν έφτυσε τον Νταβόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΒΙΝΤΕΟ η αποβολή του Τρουγιόλς – Κίτρινη για το φάουλ, κόκκινη για το φτύσιμο!

Στην περίπτωση του 31χρονου Ίβηρα μεσοαμυντικού, δεν ταιριάζει η λαϊκή ρήση που λέμε στις περιοχές μας, ότι «έβγαλε όνομα ο θεριστής».

Στην τρέχουσα περίοδο, συζητήθηκε πολύ η «ψευδομαγκιά» που πούλησε τον Λοίζου της Ομόνοιας στον αγώνα του ΓΣΠ, αλλά και μια ενέργεια του πάνω στον Μάιντεβατς στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ στη Λάρνακα.

Προσωπικά δεν πιστεύω, ότι το… κλειδί για το μέλλον του Τρουγιόλς το κρατά ο Σωφρόνης Αυγουστή. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Τσάβι Ρόκα, που επέστρεψε πρόσφατα σε γνώριμα λημέρια με τον Αντρέα Καραπατάκη να του δίδει… λευκή επιταγή να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ο Ρόκα ήταν ο άνθρωπος που επέλεξε τον Τρουγιόλς πριν πέντε χρόνια, να έλθει να εργαστεί στους κιτρινοπράσινους. Αν είναι σωστό αυτό που γράφει η ιστοσελίδα Transfermarkt το συμβόλαιο του senior Juan λήγει τον Μάιο του 2022.

Π.Χ.

The post Δυστυχώς, Senior Juan, ίσως σε ΔΙΩΞΕΙ αυτός που σ΄ έφερε… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top