ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννη εσύ superstar! (BINTEO)

Γιάννη εσύ superstar! (BINTEO)

Με μια εμφάνιση επιπέδου MVP και πετυχαίνοντας το πιο κρίσιμο καλάθι του ματς στα 10”, ο Γιάννης οδήγησε τους Μπακς στη νίκη 105-100 επί των Κλίπερς.

Τρομερός Γιάννης, οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη 105-100, σε ένα πραγματικό ντέρμπι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο «Greek Freak» ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι απολαυστικός, με τον ηγέτη των Μπακς να πετυχαίνει 36 πόντους (15/27 εντός πεδιάς), 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 μπλοκ, σε μια εμφάνιση επιπέδου MVP και να χαρίζει την πέμπτη διαδοχική νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα, ο Γιάννης πέτυχε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα 10” πριν το τέλος του ματς, κλειδώνοντας ουσιαστικά το «ροζ» φύλλο αγώνα.

Για τους Κλίπερς ξεχώρισε ο Καουάι Λέοναρντ με 25 πόντους, με τον έτερο σταρ, Πολ Τζορτζ να μένει στα «ρηχά» (16π., 7/21 σουτ).

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο Μιλγουόκι, οι Μπακς ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και του ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο. Το Μιλγουόκι έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +4 (27-23), ενώ χάρη σε ένα επιμέρους σερί 12-0 στα μέσα της δεύτερης περιόδου ανέβασαν τη διαφορά στο +9 (40-34). Με αντεπίθεση διαρκείας όμως και με μπροστάρη των Λέοναρντ, οι Κλίπερς μάζεψαν τη διαφορά και έκλεισαν το ημίχρονο στο -5 (53-48).

Αντεντοκούνμπο και Μίντλετον συνέχισαν να βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα, ανεβάζοντας τη διαφορά στο +11 για το 66-55 στο 28′. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Κλίπερς αποφάσισαν να παίξουν σκληρή άμυνα, με το Μιλγουόκι να βραχυκυκλώνει επιθετικά. Έτσι, με ένα σερί 18-4, η ομάδα του Λος Άντζελες, όχι μόνο μάζεψε τη διαφορά αλλά πέρασε μπροστά και με 70-73, για να κλείσει την τρίτη περίοδο 77-81.

Στην τέταρτη περίοδο το παιχνίδι ήταν στην κόψη του «ξυραφιού», με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Τη λύση τελικά έδωσε ο συνήθης ύποπτος, Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος με τρομερό κάρφωμα στα 10 δευτερόλεπτα έκανε το σκορ 103-100, με τον Μίντλετον να διαμορφώνει το τελικό 105-100 από τη γραμμή των βολών.

sport-fm.gr

The post Γιάννη εσύ superstar! (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top