ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Καραγιάννης: Αχρείαστη ενέργεια το προσκύνημα λειψάνων - «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι γινόταν μέσα στην εκκλησία» - ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης: Αχρείαστη ενέργεια το προσκύνημα λειψάνων - «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι γινόταν μέσα στην εκκλησία» - ΒΙΝΤΕΟ

Τον συνωστισμό που σημειώθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην εκκλησία Παναγιάς του Τράχωνα στον Στρόβολο, για προσκύνημα των λειψάνων του Αγίου Εφραίμ, σχολίασε ο Δρ. Καραγιάννης.

Συγκεκριμένα όπως σημείωσε τη δεδομένη στιγμή το προσκύνημα λειψάνων είναι αχρείαστο λέγοντας: «Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου να πάει στις εκκλησίες, να λάβει μέρος στις Λειτουργίες και να ασπαστεί το λείψανο του Αγίου Εφραίμ, θεωρώ ότι αυτή η ενέργεια, αυτή τη στιγμή ήταν αχρείαστη. Οι εικόνες συγχρωτισμού που βλέπουμε δεν είναι ιδεώδεις. Ναι μεν είναι σε εξωτερικό χώρο αλλά όταν κάποιος δει τα πλάνα, πολλύς από τον κόσμο είναι δίπλα στον άλλον. Δεν θέλω να ξέρω τι γινόταν μέσα στην εκκλησία.»

Θετικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας οι πιστοί τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ υπήρχε διαρκής επιτήρηση από την Αστυνομία με τις καταγγελίες να φθάνουν μόλις τις δύο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top