ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι… “γερές πλάτες” του Νικολάου κι η ΕΥΘΥΝΗ του Κώστα Θεοδότου…

Οι… “γερές πλάτες” του Νικολάου κι η ΕΥΘΥΝΗ του Κώστα Θεοδότου…

Έγινε έξαλλος ο Νίκος Κίρζης, κυρίως με τον Γιώργο Νικολάου (υπεύθυνο του VAR) και με τον πρώτο διαιτητή του ντέρμπι με την Ανόρθωση, Τιμόθεο Χριστοφή.

Αν θέλετε την άποψη μου, βασικός υπεύθυνος για αυτό όλο το… ανακάτωμα ήταν ο VAR-ίστας. Έστω κι αν τον τελικό λόγο τον είχε ο Τιμόθεος.

Η φάση του Γκεριέ δεν ήταν κόκκινη, με την κίτρινη που του έδειξε ο ρεφ αρχικά, μια χαρά “καλυμμένος” ήταν…

Στη φάση του πέναλτι, από τη στιγμή που ο κανονισμός λέει, ότι ακόμα κι αν ο παίχτης πατά έξω και το χέρι του (που χτύπησε η μπάλα) ήταν μέσα από την γραμμή, τότε δεν τον αδικώ τον Τιμόθεο, που έδειξε την άσπρη βούλα.

Να σας πω κάτι άλλο… Ο Απόλλωνας από τον περασμένο Φεβράρη,  μετά τα «όργια» που έκανε σε ματς με την Πάφο o Νικολάου, δεν τον ήθελε ξανά σε δικό του παιχνίδι.

Αν θεωρήσουμε ότι ο Μάζιτς, θέλησε να αρχίσει τη θητεία του με λευκή σελίδα, γιατί ο συνεργάτης του Κώστας Θεοδότου, δεν φρόντισε να του πει ότι θα είναι καλύτερα να μην τον ορίσουν ξανά σε παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας;

Δυστυχώς, ούτε αυτοί που κατέχουν σημαντικά πόστα, δεν φροντίζουν να αποφεύγουν κινήσεις που εντείνουν το κλίμα προκατάληψης.

Πραγματικά, δεν γνωρίζω τι γίνεται σε άλλες χώρες με την… εισαγωγή του VAR, αλλά οι  δικοί μας κόρακες (μερικοί, όχι όλοι), ούτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφεραν να «καθαρίσουν» τα ονόματα τους.

Π.Χ. 

The post Οι… “γερές πλάτες” του Νικολάου κι η ΕΥΘΥΝΗ του Κώστα Θεοδότου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top