ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άθως Χρυσάνθου: «Η Ομόνοια έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί, η Ανόρθωση ακόμη και αν κερδίσει θεωρώ πως είναι δύσκολο για τίτλο»

Άθως Χρυσάνθου: «Η Ομόνοια έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί, η Ανόρθωση ακόμη και αν κερδίσει θεωρώ πως είναι δύσκολο για τίτλο»

Ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Άθως Χρυσάνθου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το ντέρμπι με την Ανόρθωση, την μάχη του τίτλου, τον Μπεργκ και τον Φαμπιάνο.

Αναλυτικά:

Για το τέρμα που είχε σημειώσει πριν από 28 χρόνια και θύμιζε αυτό του Κούσουλου: «Ξαφνιάστηκα με την ανάρτηση της Ομόνοιας και δεν το είχα σκεφτεί προηγουμένως. Ήταν εντυπωσιακό το τέρμα του Κούσουλου, το δικό του ήταν στο παραθυράκι της εστίας και το δικό μου όχι. Ήταν άλλες συνθήκες τότε».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Είναι ντέρμπι. Όλα τα παιχνίδια που έμειναν είναι ντέρμπι. Η Ομόνοια ανταποκρίνεται καλύτερα στα ντέρμπι σε σχέση με τα παιχνίδια με πιο μικρές ομάδες. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι όμως γιατί η Ανόρθωση αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα παίζει το τελευταίο της χαρτί. Αν χάσει το παιχνίδι θα βγει εκτός αλλά ακόμη και αν κερδίσει θεωρώ πως είναι δύσκολο γιατί έχει 3 ομάδες μπροστά της. Η ομάδα που θα πάρει 2-3 παιχνίδι σερί θα έχει σοβαρό προβάδισμα. Η Ομόνοια έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί. Αν κερδίσει τα επόμενα 2 παιχνίδια θα πάρει σοβαρό προβάδισμα. Αλλά ξεκινώντας απ’ το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για την κριτική που δέχεται ο Μπεργκ για τη διαχείριση: «Έχει μια δική του φιλοσοφία. Και εγώ αρκετές φορές παρακολουθώντας το παιχνίδι από την τηλεόραση έκανα την σκέψη γιατί δεν κάνει αλλαγές. Αλλά εκ των πραγμάτων είναι εκεί καθημερινά ο και βλέπει, ενώ έχει και την επιστημονική υποστήριξη. Τα πάντα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Έχει πολλές επιτυχίες ο Μπεργκ και αναγέννησε την Ομόνοια. Σίγουρα θα έρθουν και τα στραβά αποτελέσματα μιας και δεν παίζει μόνη της η Ομόνοια. Ακόμη και η Λίβερπουλ έχει προβλήματα. Τι; Θα κρίνουμε τον Κλοπ ότι δεν κάνει εξαιρετική δουλειά;».

Για το θέμα του συμβολαίου του Μπεργκ: «Έχουν το πλάνο τους και έδειξαν πως δουλεύουν πλήρως επαγγελματικά. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους τη στιγμή που πρέπει».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα: «Ο Μπεργκ δίνει μεγάλη σημασία στην αμυντική συμπεριφορά. Είναι ξεκάθαρο αυτό και αναφέρουμε και για τον τρόπο που λειτουργεί ο επιθετικός μέχρι τον τελευταίο παίκτη. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως παίζει αμυντικά η Ομόνοια. Μόνο και μόνο τα νούμερα του Λέζιακς δείχνουν πως δεν παίζει αμυντικά η ομάδα. Όταν ο ακραίος σου μπακ είναι μπροστά συνεχώς δεν παίζεις αμυντικά. Αλλά έχουν σωστές επιστροφές, καλύπτουν σωστά χώρους και δίνει έμφαση εκεί ο Μπεργκ».

Για τον Φαμπιάνο: «Η συνεισφορά του είναι τεράστια γιατί νιώθουν και οι παίκτες του πως όταν τον χρειαστούν είναι εκεί. Σε όλες τις ομάδες που πετυχαίνουν, υπάρχει πάντα ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας».

The post Άθως Χρυσάνθου: «Η Ομόνοια έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί, η Ανόρθωση ακόμη και αν κερδίσει θεωρώ πως είναι δύσκολο για τίτλο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top