ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξέφρενο γλέντι στην Λεμεσό 'έσπασε΄ η Αστυνομία - Πάνω από 20 άτομα σε οικία

Ξέφρενο γλέντι στην Λεμεσό 'έσπασε΄ η Αστυνομία - Πάνω από 20 άτομα σε οικία

Η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους σε παγκύπρια βάση, για την τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των διαταγμάτων, για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι περισσότερες καταγγελίες (95 στο σύνολο) χθες Δευτέρα 8 Μαρτίου αφορούσαν μετακινήσεις χωρίς αποστολή μηνυμάτων ή κατοχή εντύπων, ενώ δεκάδες άλλες καταγγελίες αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε διάφορους χώρους όπως (οχήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς, δρόμοι/πλατείες κλπ).  

Δεκαεννέα από τις καταγγελίες αφορούσαν, 11 πρόσωπα τα οποία εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα σε σπίτι στη Λεμεσό, να συμμετέχουν σε πάρτι γενεθλίων στην παρουσία και δέκα ανήλικων παιδιών, ενώ άλλες οκτώ αφορούσαν πρόσωπα τα οποία εντοπίστηκαν σε οικία στην Πάφο, να συμμετέχουν σε πάρτι.

Επίσης, χθες στην επαρχία Λευκωσίας, γυναίκα εντοπίστηκε  σε εμπορικό κέντρο χωρίς προστατευτική μάσκα και αρνήθηκε σε υποδείξεις μελών της Αστυνομίας να τη χρησιμοποιήσει. Η εν λόγω γυναίκα αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της για εξακρίβωση της ταυτότητάς της, εξύβρισε και επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα, ενώ της εκδόθηκαν και δύο εξώδικά (μη χρήση μάσκας / αποστολή μηνύματος) για παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Σημειώνεται ξανά, ότι οι καταγγελίες της Αστυνομίας δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά η περιφρούρηση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Είναι καθήκον όλων των πολιτών να επιδεικνύουν την ανάλογη πειθαρχία και υπευθυνότητα για αποφυγή της διασποράς του ιού COVID 19.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top