ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα κατεχόμενα και πάλι αύριο ο Τούρκος αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα και πάλι αύριο ο Τούρκος αντιπρόεδρος

Για «επίσκεψη εργασίας» έρχεται και πάλι στα κατεχόμενα ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι, ο οποίος είχε επισκεφθεί και πάλι το ψευδοκράτος τον Φεβρουάριο.

 
Όπως αναφέρουν τ/κ ΜΜΕ,  ο κ. Οκτάι θα φτάσεις στις 3 το απόγευμα αύριο, θα έχει διάφορες επαφές – που ακόμα δεν ανακοινώθηκαν – θα επισκεφθεί το κατεχόμενο χωριό Αχερίτου, κοντά στην Αμμόχωστου, όπου θα δημιουργηθεί μια νέα βιομηχανική ζώνη και  θα παραστεί στην εορταστική πρεμιέρα της τηλεοπτικής ιστορικής σειράς «Κάποτε η Κύπρος» που θα προβάλλεται από την τουρκική κρατική τηλεόραση (TRT) και τα γυρίσματα έγιναν στην Αμμόχωστο και την περίκλειστη περιοχή του Βαρωσίου που έχει ανοίξει.
 
Γι’ αυτό το σκοπό θα γίνει αύριο μια δεξίωση – γκαλά στο Συνεδριακό Κέντρο «Ραούφ Ραίφ Ντενκτάς» στην Αμμόχωστο. Ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα αναχωρήσει από τα κατεχόμενα αμέσως μετά την δεξίωση αυτή.
 
Σημειώνεται ότι για την δημιουργία της βιομηχανικής περιοχής στην Αχερίτου υπάρχει κονδύλι στην οικονομική συμφωνία – πρωτόκολλο που υπέγραψαν πρόσφατα Τουρκία – ψευδοκράτος για το 2021.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top