ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Οι γυναίκες επέλεξαν το Land Rover Defender σαν το αυτοκίνητο της χρονιάς

Οι γυναίκες επέλεξαν το Land Rover Defender σαν το αυτοκίνητο της χρονιάς

Το Land Rover Defender ήταν το μοντέλο που πήρε τους περισσότερους ψήφους στο πλαίσιο του θεσμού Women’s World Car of the Year (WWCOTY) και δίκαια χαρακτηρίζεται σαν το αυτοκίνητο της χρονιάς 2021.

Στον θεσμό συμμετέχουν και ψηφίζουν αποκλειστικά 50 γυναίκες δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου οι οποίες προέρχονται από 38 χώρες και στις πέντε ηπείρους. Στον τελικό το Land Rover Defender είχε να αντιμετωπίσει οχτώ μοντέλα τα οποία προέρχονταν από διάφορες κατηγορίες.

Σε δηλώσεις της η Πρόεδρος του θεσμού WWCOTY, Marta Garcia, αναφέρθηκε στον κυριότερο λόγο που οδήγησαν τις κυρίες του θεσμού στη φετινή τους επιλογή. Αυτός ήταν ότι το νέο Land Rover Defender δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο με μεγάλες ικανότητες στην εκτός δρόμου κίνηση, αλλά τώρα μπορεί και να προσφέρει ψηλά επίπεδα άνεσης, αντίστοιχες με εκείνες ενός πολυτελούς saloon.

Το θρυλικό Land Rover Defender στη νέα του γενιά είναι πλέον διαθέσιμο και στην Κύπρο από τους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Είναι ίσως το κορυφαίο αυτοκίνητο εκτός δρόμου στην ιστορία της παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το νέο Defender φέρνει μαζί του μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές και εντυπωσιάζει με την τεχνολογία, τις επιδόσεις και την ικανότητα του σε κάθε είδους οδόστρωμα μέσα από μια μεγάλη γκάμα κινητήρων. Σε πεντάθυρη ή τρίθυρη έκδοση και με τρεις μορφές αμαξώματος, διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση με σύστημα επιλογής ανάλογα με το έδαφος και (προαιρετικό) πίσω διαφορικό Active Locking, που του προσφέρουν αξεπέραστες ικανότητες σε κάθε είδους οδόστρωμα!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top