ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Γι’ αυτό αρνήθηκε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Νίκος Χριστοδουλίδης: Γι’ αυτό αρνήθηκε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Απάντηση στις φήμες που μεταδίδονταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι αρνητής του εμβολίου έδωσε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ, ο κύριος Χριστοδουλίδης απάντησε στην ερώτηση της Σταυριανής Κωνσταντίνου αν αληθεύουν οι φήμες  με το ίδιο να απαντά, «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει σήμερα είναι αυτές οι ψευδείς ειδήσεις. Όπως είναι γνωστό έχω γεννηθεί το 1973 και μόλις έρθει η σειρά μου ηλικιακά θα είμαι απ’ τους πρώτους που θα εμβολιαστώ. Σ’ αυτά τα θέματα η άποψη των ειδικών πρέπει όλοι να ακολουθούμε κι αν μπορώ  να κάνω και μια σύσταση, με την ευκαιρία αυτή, προς τον κόσμο ότι θα πρέπει όλοι στη βάση της σειράς της ηλικίας να ανταποκριθούν θετικά σ’ αυτή την ευκαιρία. Είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την πανδημία».

Όσο για το θέμα που προέκυψε ότι αρνήθηκε να εμβολιαστεί ενόψει της άτυπης Πενταμερής στη Γενεύη ο απάντησε «Πρώτο να πω για τη Γενεύη, δεν είναι υποχρεωτικό να εμβολιαστούμε. Το μόνο υποχρεωτικό είναι να κάνουμε PCR test 72 ώρες πριν να πάμε. Κατά δεύτερο δεν θεωρώ σωστό να πάρω τη σειρά κάποιου άλλου ηλικιακά που δικαιούται. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».  

Να αναφέρουμε ότι υπάρχει σύσταση από τη Γενεύη όσοι παρευρεθούν στην άτυπη Πενταμερή για το Κυπριακό να εμβολιαστούν και τους παραχωρήθηκαν εμβόλια, ωστόσο δεν είναι αναγκαστικό.  Ανάμεσα σε όσους αρνήθηκαν το εμβόλιο είναι και ο Υπουργός Εξωτερικών ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το έκανε για να μην πάρει τη θέση κάποιου άλλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top