ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Πασχαλινό Επίδομα σε 17 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους

ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ:  Πασχαλινό Επίδομα σε 17 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους

Mετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου ανέφερε πως για το Πασχαλινό επίδομα θα δοθούν συνολικά, 3.8 εκατομμύρια ευρώ.

Οπως συγκεκριμένα δήλωσε: «Σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει το πασχαλινό επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους, για όσους δηλαδή παίρνουν επίδομα χαμηλοσυνταξιούχου με βάση εισοδηματικά κριτήρια. Αφορά το πασχαλινό επίδομα το οποίο θα δοθεί σίγουρα πριν από το Πάσχα μαζί με τα άλλα επιδόματα».

Η Υπουργός συνέχισε αναφέροντας «συνολικά αφορά ένα προϋπολογισμό 3,8 εκατομμυρίων και θα δοθεί αυτό το επίδομα σε περίπου 17 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους»

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι ήδη απο την Τρίτη άρχισε η καταβολή των ειδικών επιδομάτων που αφορούν εργαζομένους και αυτοτελώς εργαζομένους. Οπως επίσης ότι τις επόμενες μέρες θα καταβληθούν τα εφάπαξ ποσά των 30 εκατομμυρίων τα οποία αφορούν επιχειρήσεις όπως εστιατόρια και μπαρ.

Τέλος η Υπουργός έκανε έκκληση προς τη Βουλή για την υπερψήφιση του νόμου για κρατικές εγγυήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top