ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίθεση οργανωμένων γονιών σε αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών

Αντίθεση οργανωμένων γονιών σε αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών

Την δυσαρέσκειά της και την αντίθεσή της σε πιθανή αναστολή της λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων πριν τις προγραμματισμένες διακοπές του Πάσχα που είναι στις 23 Απριλίου, εκφράζει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

 
«Θεωρούμε ότι οι μαθητές και μαθήτριες της δημοτικής εκπαίδευσης έχουν ήδη υποστεί τεράστια ταλαιπωρία με πολλές επιπτώσεις από την συνεχή διακοπή και επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων», αναφέρει σε ανακοίνωση η Συνομοσπονδία, η οποία καλεί το Υπουργικό Συμβούλιο όπως λάβει υπόψιν του όλες τις παραμέτρους προτού πάρει οποιεσδήποτε βεβιασμένες αποφάσεις.
 
Παράλληλα, καλεί το Υπουργείο Παιδείας όπως άμεσα λάβει επιπλέον μέτρα φροντίζοντας για την ασφαλή φοίτηση των παιδιών μας.  
  
«Είναι κοινή παραδοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων ότι, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη διδασκαλία με φυσική παρουσία», αναφέρει και προσθέτει ότι το θεωρεί «απαράδεκτο το Υπουργικό Συμβούλιο να έχει προχωρήσει σε χαλαρώσεις σε όλους τους τομείς και να προτίθεται να τις επεκτείνει ενόψει των εορτών του Πάσχα, ενώ ταυτόχρονα συζητά για πρόωρο κλείσιμο των σχολείων της Δημοτικής Εκπαίδευσης».
 
Τέλος, η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης αναφέρει ότι τα σχολεία είναι συγκριτικά οι πλέον ελεγχόμενοι χώροι από όλους τους υπόλοιπους όπου συναθροίζεται κόσμος.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top