ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Χάος στο Νοσοκομείο Λευκωσίας με τα κρούσματα – Νεαροί νοσηλεύονται σοβαρά στο νέο κύμα

Χάος στο Νοσοκομείο Λευκωσίας  με τα κρούσματα – Νεαροί νοσηλεύονται σοβαρά στο νέο κύμα

Ο ένας μετά τον άλλο φθάνουν οι ασθενείς που είναι θετικοί στον κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η σημερινή ημέρα Παρασκευή 16 Απριλίου χαρακτηρίζεται από τους εργαζόμενους ως μία από τις χειρότερες ημέρες. Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, οι ειδικοί διαμορφωμένοι θάλαμοι Covid-19 είναι πλήρεις, όπως και ο θάλαμος βραχείας νοσηλείας.

Την ίδια ώρα καταφθάνουν ασθενείς με σοβαρά συμπτώματα που χρήζουν νοσηλείας, ωστόσο σε περιπτώσεις που δεν κρίνεται επείγον τους στέλνουν πίσω στο σπίτι τους. Όπως μας λέχθηκε υπάρχει ακόμη και ασθενής ο οποίος ενώ είναι διασωληνωμένος δεν βρίσκεται εντός της ΜΕΘ αλλά σε άλλον θάλαμο του νοσοκομείου.

Σε ενημέρωση που είχαμε από πηγή του Νοσοκομείου οι ασθενείς του νέου κύματος είναι νεαρής ηλικίας από 35 μέχρι 55 ετών, γεγονός που γεννά μεγάλες ανησυχίες στους αρμόδιους καθώς οι ασθενείς μέχρι στιγμής ήταν κυρίως άνω των 60 ετών.

Μάλιστα, σήμερα νοσηλεύτηκε και σοβαρό περιστατικό άνδρα ηλικίας 30 ετών με δύσπνοια και πυρετό, ενώ παρατηρείται και υπέρταση λόγω του άγχους που τους δημιουργείται.

Μεγάλο προβληματισμό και αναστάτωση προκαλεί και το γεγονός του μειωμένου προσωπικού, αφού όσα άτομα επιστρατεύονται από τον ΟΚΥΠΥ δεν έχουν την κατάλληλη πείρα έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top