ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δώρο στους φυλακισμένους και στις οικογένειες τους για το Πάσχα

Δώρο στους φυλακισμένους και στις οικογένειες τους για το Πάσχα

Δώρο στους κρατούμενους και στις οικογένειες τους να υπάρχουν επιπρόσθετες συναντήσεις μεταξύ τους προσφέρει για το Πάσχα η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών. 

Επιπρόσθετες επισκέψεις σε κρατούμενους στις Φυλακές ενόψει του Πάσχα, ανακοίνωσε το Τμήμα Φυλακών.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών αναφέρει ότι ενόψει του Πάσχα, «αλλά και στα πλαίσια της σύσφιξης των οικογενειακών δεσμών στο μέτρο που η πανδημία το επιτρέπει, όσοι κρατούμενοι επιθυμούν, μπορούν να δεχθούν μία επιπρόσθετη επίσκεψη μέχρι δύο ενήλικες πρώτου βαθμού και τα παιδιά του κρατούμενου».
 
Αναφέρει επίσης ότι σε περίπτωση που αυτά ξεπερνούν τα δύο σε αριθμό, θα συνοδεύονται μόνο από ένα (1) ενήλικα πρώτου βαθμού ή από ένα (1) φίλο (δεδομένου ότι ο κρατούμενος δεν έχει οικογένεια ή η οικογένεια του δεν πραγματοποιεί επίσκεψη), χωρίς να προσκομίζουν έντυπα άδειας επίσκεψης, νοουμένου ότι οι επισκέπτες θα προσκομίζουν ταυτότητα ή διαβατήριο, κατά την Μεγάλη Παρασκευή (30.04.2021),  το Μεγάλο Σάββατο (01.05.2021), την Κυριακή του Πάσχα (02.05.2021) και τη Δευτέρα του Πάσχα (03.05.2021).
 
Το Τμήμα Φυλακών αναφέρει ότι ο ώρες επισκέψεων είναι 08:00 – 14:00 και η διάρκεια επίσκεψης 30 λεπτά.
 
Τέλος, το Τμήμα καλεί τους επισκέπτες να επικοινωνούν τηλεφωνικώς για διευθέτηση της ώρας επίσκεψης στα τηλ. 22406257, 22406258.
 
ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top