ΚΟΣΜΟΣ

Έμπλεξε Κύπριος στην Αγγλία: Έκλεψε τα δαχτυλίδια επισκόπου παριστάνοντας τον μεσίτη- «Βαρύ» το βιογραφικό του Κώστα Μιχαήλ

Έμπλεξε Κύπριος στην Αγγλία: Έκλεψε τα δαχτυλίδια επισκόπου παριστάνοντας τον μεσίτη- «Βαρύ» το βιογραφικό του Κώστα Μιχαήλ

Τα πανάκριβα δαχτυλίδια ενός επισκόπου κλάπηκαν πριν από μερικούς μήνες από ένα κατά συρροή διαρρήκτη, ο οποίος «συστήθηκε» ως μεσίτης για να αποκτήσει πρόσβαση στο διαμέρισμά του.

Ο αιδεσιμότατος Κρίστοφερ Λόουσον απουσίαζε από το  £1 εκατομμυρίου σπίτι του, δίπλα στον καθεδρικό ναό του Γουέστμινστερ όταν μπήκε ο 40 Κώστας Μιχαήλ όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα, ο 40χρονος Μιχαήλ που προσποιούμενος τον μεσίτη, κατάφερε να αποσπάσει τα κλειδιά και μπήκε στο διαμέρισμα και έκλεψε δύο δαχτυλίδια του επισκόπου, καθώς και ένα ρολόι, δύο πιστωτικές κάρτες και ένα άλλο δαχτυλίδι από ένα γειτονικό διαμέρισμα.

Ο Αγγλοκύπριος κατά συρροή διαρρήκτης παραδέχτηκε ενώπιον Δικαστηρίου τις κλοπές ενώ σημειώνεται πως κατά το διάστημα της διάρρηξης (τον περασμένο Οκτώβριο) το είχε «σκάσει» από ανοικτή φυλακή όπου βρισκόταν καταδικασμένος σε 44 μήνες κάθειρξης για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Η ποινή του Κώστα Μιχαήλ θα του ανακοινωθεί στις 18 Ιουνίου ενώ μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση καθώς η «έδρα» αρνήθηκε την αποφυλάκισή του με εγγύηση.

«Σας αρνούμαστε την αποφυλάκιση με εγγύηση, επειδή πιστεύουμε ότι δεν θα παραδοθείτε λόγω του προηγούμενου ιστορικού σας για διαφυγή νόμιμης φυλάκισης» πρόσθεσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top