ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγανακτισμένος ο Λεβέντης: «Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το μέτρο για το αρνητικό τεστ»

Αγανακτισμένος ο Λεβέντης: «Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το μέτρο για το αρνητικό τεστ»

Για ακόμη μια φορά μπαίνει ‘λουκέτο’ στον τομέα της εστίασης, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα (26/04), κλείνουν ξανά όλα τα υποστατικά για δυο εβδομάδες, ενώ με την επαναλειτουργία τους θα απαιτείται αρνητικό τεστ, η εμβόλιο για είσοδο του κάθε πολίτη.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης τονίζει πως θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το μέτρο που αφορά αρνητικό τεστ για κάθε πολίτη που θα επισκέπτεται χώρο εστίασης.

«Αντί για κλείσιμο των υποστατικών θα έπρεπε να πάμε σε αυστηροποίηση των υφιστάμενων μέτρων. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το μέτρο των τεστ, θα παραθέσουμε τα επιχειρήματα μας στα Υπουργεία Υγείας και Οικονομικών με επιστολές και ενδεχομένως με μια τηλεδιάσκεψη.», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να βρεθούν τρόποι να καθησυχαστούν οι ανησυχίες μας και θα αναμένουμε να δούμε με πιο τρόπο θα εξαγγελθεί η οικονομική στήριξη που θα είναι δίκαιη και ανάλογη με το πόσο πλήττεται κάθε επιχείρηση», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανακοίνωσε ότι από την 10η Μάιου 2021 αίρονται τα πιο πάνω μέτρα και επαναφέρονται οι ρυθμίσεις που ισχύουν τώρα, με την προϋπόθεση ότι στους χώρους εστίασης ο επισκέπτης θα πρέπει να έχει στην κατοχή του rapid test ή PCR σε ισχύ 72 ωρών ή να έχει εμβολιασθεί τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες ή να έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 3 (τρεις) μήνες.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top