ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

'Γροθιά' στο στομάχι από 34χρονη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς: «Έλεγα εν πελλάρες…άφησα πίσω μου τρία μωρά»

'Γροθιά' στο στομάχι από 34χρονη που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς: «Έλεγα εν πελλάρες…άφησα πίσω μου τρία μωρά»

Ένα μήνυμα ‘γροθιά στο στομάχι’ μέσα από την καρδιά του προβλήματος της πανδημίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Συγκεκριμένα μία συμπολίτης μας, νεαρής ηλικίας (34 ετών) με ένα μήνυμα της ‘κτυπάει καμπανάκι’ σε όλους μας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η Έλενα Γεωγρίου από το κρεβάτι του νοσοκομείου καταγράφει τα όσα δύσκολα βιώνει τις τελευταίες ώρες με τα συμπτώματα του κορωνοϊού να την κρατάνε σε ένα δωμάτιο στο Νοσοκομείο Αναφοράς, μόνη της και μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η Έλενα άφησε πίσω της τα τρία παιδιά της και ελπίζει πως μέχρι το Πάσχα θα μπορεί να συναντηθεί ξανά μαζί τους. Η 34χρονη με την ανάρτηση της ευαισθητοποιεί τον κόσμο αναφέροντας πως και η ίδια έλεγε την γνωστή ατάκα «εν πελλάρες» μέχρι που κατέληξε στο κρεβάτι του νοσοκομείου με σοβαρά συμπτώματα.

Αυτό που καλεί τον κοσμό να κάνει είναι να είναι προσεχτικός και να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας και τους δικούς μας ανθρώπους που πιθανόν να νοσήσουν αλλά κυρίως το προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και δίνει τη δική του μάχη.  

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω:  

«Πριν από λίγους μήνες αν με ρωτούσαν για όλο αυτό με την πανδημία θα έλεγα επελλαρες όπως σκεφτόμασταν πολλοί... Μέχρι που χτύπησε την δική μας πόρτα... Η επόμενη μέρα με βρίσκει με εντονο βήχα, πόνος στους μυς, πυρετός, δυσπνια και έντονη κούραση... κατεληξα στο Nοσοκομειο Αναφοράς... Εκεί με υποδέχτηκαν οι καθημερινοί ήρωες με χαμόγελο και έναν χάδι στον ώμο με μια λεξη"ολα θα παν καλά".. Εγώ ψυχολογικά μηδέν για πολλούς λόγους..Αφησα πίσω μου 3 μωρα.. Τον Γιωτη μου μια μανα που κλαίει που δεν μπορεί να βοηθήσει πάρα μόνο από μακριά... Έναν παπά που παίρνει συνεχώς τηλέφωνα με έναν τρέμουλο στην φωνή του.. Τα αδέρφια μου οι νύφες μου Η πεθερά μου που είναι σε όλα βραχος εκεί..συγγενείς φίλοι...Υποσχέθηκα στον ευατο μου ότι θα γυρίσω πίσω γερη και δυνατή.. Όμως θέλω να σας παρακαλέσω να προσέχετε πάρα πολλα... Ο Ιός δυστηχως υπάρχει δεν είναι μια απλή γρίπη όπως ακούμε.. Συμφωνώ ότι κάποιοι το παίρνουν ανώδυνα αλλά δεν είναι σε όλους το ίδιο... Εγώ το παίρνω δύσκολα και είμαι μόλις 34 χρόνων.. Σκεφτείτε τους δικούς σας παππούδες παπάδες μανάδες γιαγιουλλες... Μεγάλη Εβδομάδα σήμερα τα πάθη του Χριστου ξεκινησαν...Σε λίγες μέρες θα φτάσουμε στο Πάσχα μέρες που περνουμε όλοι μαζί με την οικογένεια μας.. Ευχή μου να βγω σύντομα υγιής και να μπορέσουμε να καθησουμε όλοι μαζί στο γιορτινό τραπέζι με τα μωρακια μου Μαζί ενωμένοι και ευσηνηδητοι μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό που λέγετε κορονοιος!!! Να προσεύχεστε για όλους αλλά ειδικά για τα άτομα που είναι στην πρώτη γραμμή νοσοκομους γιατρούς για το σπουδαίο έργο που δίνουν καθημερινά με πιστη αγάπη!!!» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top