ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισε εντατική εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού από ΕΤΑΠ Πάφου

Άρχισε εντατική εκστρατεία προσέλκυσης εγχώριου τουρισμού από ΕΤΑΠ Πάφου

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την εξαγγελία της Κυβέρνησης για αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και ιδιαίτερα των μέτρων που αφορούν την διακίνηση και διαμονή μονίμων κατοίκων σε τουριστικά καταλύματα αλλά και την επαναλειτουργία τουριστικών υποδομών.

Η ΕΤΑΠ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως η νέα τάξη πραγμάτων θα συμβάλει τα μέγιστα στην επανεκκίνηση της βιομηχανίας γι’ αυτό και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου ξεκίνησε άμεσα και εντατικά διαδικτυακή εκστρατεία, στοχεύοντας στην προσέλκυση εγχώριου τουρισμού η οποία αναμένεται να κλιμακωθεί αρχές Ιουλίου και να ολοκληρωθεί περί τις 12 Αυγούστου 2021.

Όπως αναφέρεται, η παγκύπρια εκστρατεία προώθησης τυγχάνει στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού, καλύπτει ολόκληρη την επαρχία Πάφου και περιλαμβάνει οργανωμένη εντατική εκστρατεία  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook και instagram.

Επιπρόσθετα θα περιλάβει διαφημίσεις στην Google, διαδικτυακούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, αρθρογραφία, φιλοξενία influencers/bloggers κ.α.

Η Πάφος προσδοκεί ότι με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού θα συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται επαναλειτουργία ευρείας γκάμας ξενοδοχειακών/τουριστικών καταλυμάτων και προσφορά διαφόρων πακέτων διαμονής σε ελκυστικές τιμές, ενώ οι τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, οι δημοτικές παραλίες, παρεμφερείς υποδομές και υπηρεσίες ετοιμάζονται πυρετωδώς για επαναλειτουργία, προστίθεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top