ΠΑΡΑ-THEMA

Μπηχτές Νικήτα στην Δρ. Πανά – «Δεν θα σας πω την ηλικία μου αν αυτό θέλετε» - ΒΙΝΤΕΟ

Μπηχτές Νικήτα στην Δρ. Πανά – «Δεν θα σας πω την ηλικία μου αν αυτό θέλετε» - ΒΙΝΤΕΟ

Συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν γύρο από την πανδημία είχαν στην μεσημβρινή εκπομπή του Ant1 ο παρουσιαστής Νικήτας Κυριάκου και η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά, μέλος της επιδημιολογικής ομάδας.

Στο τέλος της φιλοξενίας της ο παρουσιαστής ρώτησε την επιδημιολόγο κατά πόσο η ίδια έχει το Coronapass με την ίδια να απαντάει αρνητικά. Στη συνέχεια την ρώτησε εάν έχει προχωρήσει σε εμβολιασμό με την ίδια να απαντάει και πάλι αρνητικά αναφέροντας ότι τώρα είναι η σειρά της ηλικιακής της ομάδας και θα προχωρήσει στο να εμβολιαστεί.

Με το γνωστό αυθόρμητο χιούμορ του ο Νικήτας Κυριάκου, ρώτησε την Δρ. Πανά να διευκρινίσει εάν είναι κοντά στις ηλικίες που εμβολιάζονται τώρα ή αν είναι μακριά κάτι που προφανώς θα προσδιόριζε την ηλικία της. 

Η ίδια φυσικά με κάθετο τρόπο απάντησε στον παρουσιαστή πως δεν πρόκειται να πει την ηλικία της με τους δύο να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top