BUSINESS NEWS

Simplex – Cisco Premier Partner of the year 2020

Simplex – Cisco Premier Partner of the year 2020

H Simplex βραβεύεται για τρίτη συνεχή χρονιά ως Cisco Premier Certified Partner of the Year για την Κύπρο.

Σε ένα ιδιαίτερα ασταθές οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, η Simplex κατάφερε να διατηρήσει τις υψηλές επιδόσεις των τελευταίων χρόνων και να βραβευθεί για τρίτη συνεχή χρονιά ως Cisco Premier Certified Partner of the Year για την Κύπρο.
Οι ιδιάζουσες συνθήκες της πανδημίας όχι μόνο ανέδειξαν την ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό αλλά τον «επέβαλαν» στις επιχειρήσεις, αναγκάζοντας τις να επιταχύνουν την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών για τηλεργασία και εξυπηρέτηση των πελατών τους με ταυτόχρονη διασφάλισης των δεδομένων τους. Η Simplex, μέσα από την τεχνογνωσία της και τις καινοτόμες λύσεις και αρχιτεκτονικές της Cisco κατάφερε να μετατρέψει τα ρίσκα που προέκυψαν για τους πελάτες της σε ευκαιρία, δίνοντας τους τα εφόδια όχι μόνο να συνεχίσουν τις εργασίες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και δημιουργώντας υποδομές που τους προσφέρουν διαχρονικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενώ ενισχύουν και τα πλάνα επιχειρηματικής τους συνέχειας (business continuity) υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο κ. Μιχάλης Ομήρου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε: "Η ανάδειξη μας ως Cisco Premier Partner of the Year για την Κύπρο για το 2020 μας προσφέρει ιδιαίτερη ικανοποίηση για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά, αποδεικνύοντας την ηγετική θέση της Simplex στην κυπριακή αγορά πληροφορικής. Ο δεύτερος είναι ότι η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε σε μια πολύ δύσκολη χρονιά αφού εξαιτίας της πανδημίας είχαμε να αντιμετωπίσουμε επιπρόσθετες προκλήσεις, βοηθώντας τους πελάτες μας να προσαρμόσουν τον τρόπο λειτουργίας τους έτσι ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται αποδοτικά και με απόλυτη ασφάλεια. Η Cisco εμπράκτως ανταποκρίθηκε και στήριξε τις επιχειρήσεις από την αρχή της πανδημίας παρέχοντας εκτεταμένες δωρεάν άδειες και διευρυμένη χρήση χωρίς χρέωση για τεχνολογίες collaboration (Cisco Webex) και ασφάλειας (AnyConnect VPN, DUO MFA και Cisco Umbrella) τις οποίες χρησιμοποιήσαμε, σε πολλές περιπτώσεις σε συνδυασμό με τις δικές μας υπηρεσίες data center, έτσι ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις εργασίες τους κάτω από τις συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία. Η επιτυχία μας αυτή καταδεικνύει για ακόμη μια φορά την ορθότητα της δέσμευσης μας στην στρατηγική συνεργασία που διατηρούμε με τη Cisco, πάνω στην οποία θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και τα επόμενα χρόνια".
Ως ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών Data Center στην Κύπρο και κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, η Simplex, μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές όπως η Cisco, συνεχίζει να πρωτοπορεί, παρέχοντας σε ντόπιες και ξένες επιχειρήσεις κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία Simplex μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.simplex.com.cy.



 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top