ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους Θρησκευτικών Ομάδων στις 12 Μαΐου

Υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους Θρησκευτικών Ομάδων στις 12 Μαΐου

Το Γραφείο Εφόρου Εκλογής Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι στις 12 Μαΐου 2021, από τις 9.00 π.μ. – 10.00 π.μ., θα δέχεται την υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη υποβολής περισσότερων της μιας υποψηφιοτήτων για κάθε Θρησκευτική Ομάδα, ο Έφορος θα προχωρήσει στην Εκλογή Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων στον Έφορο Εκλογής θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη Λευκωσία.

Ο Μαχτεσιάν Βαρτκές της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων θα υποβάλει την υποψηφιότητα του στις 9.00 π.μ., η Φαχουρή Ηλιάνα των Λατίνων στις 9.10 π.μ., ο Μούσας Γιαννάκης των Μαρωνιτών στις 9.20 π.μ., ο Σοφοκλέους Αλέξανδρος Μιχάλης των Λατίνων στις 9.30 π.μ., ο Νακουζή Πέτρος των Μαρωνιτών στις 9.40 π.μ. και η Μαντοβάνη Αντωνέλλα των Λατίνων στις 9.50 π.μ..

ΚΥΠΕ-ΓΤΠ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top