LIFESTYLE

5 τρόποι για να δημιουργήσεις κομψά denim looks

5 τρόποι για να δημιουργήσεις κομψά denim looks

Τα denim κομμάτια είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας.

Έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους τη δεκαετία του 50᾽. Αν και λατρευτήκαν από τους σταρ της εποχής, στην γκαρνταρόμπα των απλών γυναικών μπήκαν τη δεκαετία του 70. Έκτοτε δεν βγήκαν ποτέ. Αντιθέτως το denim ύφασμα μπαίνει στο μικροσκόπιο των σχεδιαστών κάθε σεζόν με αποτέλεσμα το denim να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends.

Πώς θα δημιουργήσεις όμως ένα κομψό denim σύνολο; Επενδύοντας σε πρακτικά denim κομμάτια που κολακεύουν τη σιλουέτα σου. Τέτοια κομμάτια θα ανακαλύψεις στην νέα συλλογή Calvin Klein Jeans. Ένα brand που γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί denim κομμάτια σε σύγχρονες γραμμές που εγγυώνται trendy εμφανίσεις.

Δες πιο κάτω ποια Calvin Klein κομμάτια θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κομψά denim looks.

Skinny Jeans
Κατέχει ίσως την πιο σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναικάς κι αυτό γιατί κολακεύει πάντα τη σιλουέτα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Ο λόγος φυσικά για το κλασσικό κι᾽ αγαπημένο skinny Jean. Για ένα fresh ανοιξιάτικο look συνδύασε το με ένα χρωματιστό top.

 

Denim midi φούστα
Ένα άλλο διαχρονικό κομμάτι που πάντα χαρίζει κομψές εμφανίσεις, είναι η midi denim φούστα. Συνδυάζοντας τη θηλυκότητα με την άνεση, η denim φούστα είναι η βάση για ένα chic look. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις fashion-forward σύνολα. Δοκίμασε να την συνδυάσεις με ένα metallic jacket.

 

Denim jacket
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στιλ denim. Aπό τα κλασσικά blue και τα σκούρα dark blue μέχρι τα μπεζ και τα άσπρα denim. Όταν πρόκειται λοιπόν για το ανοιξιάτικο πανωφόρι σου, επέλεξε ένα denim jacket σε μια ανοιχτή απόχρωση κοντά στο μπεζ. Τέτοιου είδους αποχρώσεις όχι μόνο ταιριάζουν καλύτερα με την παλέτα της σεζόν, που συνήθως αποτελείται από ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, αλλά δίνουν και έξτρα πόντους στιλ στα looks σου.

 

Baggy jeans
Τα ψηλόμεσα baggy jeans έκτος από το να κάνουν τη μέση σου να δείχνει πιο λεπτή έχουν ακόμη ένα ατού που δεν έχει το skinny jean σου. Προσφέρουν αβίαστα κουλ ύφος στις εμφανίσεις σου και δείχνουν υπέροχα ακόμη και ένα απλό λευκό t-shirt.

Denim shorts
Το jean σορτσάκι είναι από τα must-have κομμάτια της άνοιξης. Όταν αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία είναι το ιδανικό κομμάτι για casual εμφανίσεις. Συνδύασε το με ένα μπλουζάκι και sneakers και ένα ελαφρύ jacket.


Η συλλογή Calvin Klein Jeans Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top