LIFESTYLE

Tommy Hilfiger: 4 stylish συνδυασμοί που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

Tommy Hilfiger: 4 stylish συνδυασμοί που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

Χαλαρότητα, άνεση αλλά και κομψότητα είναι τα στοιχεία που θέλεις να έχει ένα ανοιξιάτικο look.

Το μυστικό για να πετύχεις τέτοια looks είναι να έχεις ευέλικτα ρούχα στην γκαρνταρόμπα σου. Κομμάτια που σου επιτρέπουν να κάνεις πολλούς και διάφορους στιλιστικούς συνδυασμούς. Τέτοια κομμάτια θα βρεις στη νέα συλλογή Tommy Hilfiger η όποια αυτή τη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το Μαϊάμι.

Έτσι, graphic tees, φλοράλ πουκάμισα, cool jackets και βερμούδες πρωταγωνιστούν στη συλλογή δίνοντας την ευκαιρία να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις σούπερ στιλάτα outftis.

Δες μερικούς fashionable συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις!

Τζιν, Μπλουζάκι & jacket
Όταν ο στόχος σου είναι να πέτυχεις ένα casual άλλα όχι πρόχειρο look και θες να αποφύγεις το πουκάμισο, τότε η καλύτερη εναλλακτική είναι ένα logo tee. Το οποίο ταιριάζει γάντι με ένα σκούρο τζιν και είναι ένα look που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείς μάλιστα να ρίξεις στους ώμους σου ένα jacket σε απαλό γαλάζιο χρώμα, σε περίπτωση που κάνει κρύο τις βραδινές ώρες.

 

Λευκό παντελόνι & Φλοράλ πουκάμισο
Αν πάλι θες να πετύχεις ένα smart casual ανοιξιάτικο look, τότε δεν έχει πάρα να επιλέξεις ένα από τα φανταστικά φλοράλ πουκάμισα από τη νέα συλλογή Tommy Hilfiger, και να το συνδυάσεις με τον πρωταγωνιστή της άνοιξης, που δεν είναι άλλος από το λευκό παντελόνι.

Βερμούδα & Polo shirt
Όταν ο υδράργυρος είναι στα ύψη, το κομμάτι που χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν είναι άλλο από τη βερμούδα. Αν επιλέξεις μάλιστα την Hawaiian βερμούδα από τη νέα κολεξιόν και την συνδυάσεις με ένα graphic tee, τότε θα πετύχεις σίγουρα ένα statement σύνολο.

Λινό Παντελόνι & Πουκάμισο
Η πιο απλή αλλά και η πιο κομψή επιλογή της άνοιξη, το λινό παντελόνι. Είναι το κομμάτι πασπαρτού, αφού μπορεί να ταιριάξει με απλά t-shirts αλλά και επίσημα πουκάμισα. Γι᾽ αυτό και μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση.

 

Η συλλογή Tommy Hilfiger Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top