ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πέτρος Στυλιανού Ππόλος συνεχίζει την 'ποδηλασία αγάπης'

Ο Πέτρος Στυλιανού Ππόλος συνεχίζει την 'ποδηλασία αγάπης'

Η "ποδηλασία αγάπης" του Πέτρου Στυλιανού Ππόλου συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή προς ενίσχυση του Σωματείου “Αγκαλιάζω με αγάπη” και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ελληνοποντίων. 


Ο ποδηλάτης θα διανύσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, 160 χιλιόμετρα με σημείο αφετηρίας το χωριό του την Τάλα στην Πάφο και κατεύθυνση την επαρχία Λεμεσού. Ο τερματισμός της ποδηλασίας αυτής θα γίνει στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα της γενοκτονίας το οποίο βρίσκεται έξω από τον Σύλλογο των Ελληνοποντίων Άγιος Γεώργιος, μετά το πέρας του ετήσιου Εθνικού Μνημοσύνου των θυμάτων της Γενοκτονίας που διοργανώνεται στις 16 Μαΐου  2021 .  

Το Σωματείο “Αγκαλιάζω με αγάπη”σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνοποντίων στα πλαίσια της ποδηλασίας αγάπης στηρίζει το σκοπό αυτό.
Επίσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, το Σωματείο Δρομέων Κύπρου Περικλής Δημητρίου θα τρέξουν από την Τροχαία Πάφου μέχρι την εκκλησία Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο εις μνήνην αυτών που έχουν χαθεί, με συνοδεία τον γιο του προέδρου του Συλλόγου των Ελληνοποντίων της Πάφου Ραούλ Τσαχίδη και τον ποδηλάτη Πέτρο Στυλιανού Ππόλου.

Όπως αναφέρεται, έξω από την Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων θα γίνεται συλλογή χρημάτων από το Σωματείο “ Αγκαλιάζω με αγάπη”εις μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα για την στήριξη των άπορων οικογενειών των Ελληνοποντίων και Ελληνοκυπρίων της Πάφου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στέλνεται το μήνυμα, ότι όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε μια μεγάλη αγκαλιά στα αδέρφια μας τους Ελληνοποντίους και να στηρίξουμε όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξη μας”, προσθέτοντας πως είναι “μια καλή αρχή και για το μέλλον”.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top