ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διευκρινίσεις Νικολαϊδου για επιστολή εταιρείας σε σχέση με εξαγορά πιστωτικών διευκολύνσεων

Διευκρινίσεις Νικολαϊδου για επιστολή εταιρείας σε σχέση με εξαγορά πιστωτικών διευκολύνσεων

Σε ενημέρωση προς Δανειολήπτες / Εγγυητές προβαίνει η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου σε σχέση με επιστολή που στάλθηκε από την B2KAPITAL για την εξαγορά πιστωτικών διευκολύνσεων.


Σε γραπτή δήλωση η κ. Νικολαΐδου αναφέρει ότι τις τελευταίες μέρες το Γραφείο της γίνεται δέκτης σωρείας τηλεφωνημάτων από πολίτες δανειολήπτες/ εγγυητές πιστωτικών διευκολύνσεων, ήτοι δανείων που έχουν εξαγοραστεί από την εταιρεία B2KAPITAL.
 
"Σε σχετική επιστολή της προς τους δανειολήπτες στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων/ΓΚΠΔ, η εταιρεία περιέλαβε και τα στοιχεία επικοινωνίας του Γραφείου μου, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου, με τρόπο που συνδέει το Γραφείο μου με τα στοιχεία του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας", αναφέρει.

Η Επίτροπος για σκοπούς ορθής πληροφόρησης του κοινού και κάθε ενδιαφερόμενου και για αποφυγή της άσκοπης ταλαιπωρίας του, διευκρινίζει ότι το Γραφείο της "δεν είναι αρμόδιο και δεν επιλαμβάνεται θεμάτων που αφορούν στη διαδικασία της εξαγοράς αυτής καθ’ αυτής καθώς και στις διαφορές αναφορικά με τις δανειακές συμβάσεις".
 
"Με το Γραφείο μου μπορεί να επικοινωνεί ο κάθε πολίτης και ενδιαφερόμενο πρόσωπο για πιθανή παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων και των συναφών δικαιωμάτων του", αναφέρει η κ. Νικολαΐδου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top