ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» στο τιμόνι 70χρονος από τη Λακατάμεια

 Τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» στο τιμόνι 70χρονος από τη Λακατάμεια

Τα αίτια θανάτου του 70χρονου, Μιχάλη Αγαθοκλέους, από τη Λακατάμεια, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί σήμερα σε τροχαία σύγκρουση, στην επαρχία Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.35π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε σημείο του δρόμο Λευκωσίας – Ευρύχου, παρά την συμβολή του με το δρόμο προς Άγιο Θεόδωρο, υπάρχει τροχαία σύγκρουση, με τον οδηγό του οχήματος να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 70χρονο οδηγό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή φαίνεται ότι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο Αγαθοκλέους απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του, να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε τον θάνατό του. Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top