ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμίνι η Κύπρος το Σαββατοκύριακο, τι αλλάζει από Δευτέρας - Όλο το μενού της πρόγνωσης του καιρού

Καμίνι η Κύπρος το Σαββατοκύριακο, τι αλλάζει από Δευτέρας - Όλο το μενού της πρόγνωσης του καιρού

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. 

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα νοτιοανατολικά παράλια, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και τα βόρεια όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, παραμένοντας λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top