LIFESTYLE

Από το «La Casa de Papel» μέχρι το «Lucifer»: Οι σειρές που έρχονται Σεπτέμβριο στο Netflix - Δείτε τα trailer

Από το «La Casa de Papel» μέχρι το «Lucifer»: Οι σειρές που έρχονται Σεπτέμβριο στο Netflix - Δείτε τα trailer

To καλοκαίρι τελείωσε, ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και το Netflix εμπλουτίζει τη βιβλιοθήκη του με εξαιρετικές σειρές. Αυτός ο μήνας είναι ομολογουμένως ένας μήνας σειρών, καθώς ξεχωρίζουν το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του «La Casa de Papel», ο τελευταίος κύκλος του «Lucifer», το τρίτο μέρος του «Sex Education», ενώ θα κάνει πρεμιέρα ο «Καστανάνθρωπος», ένα ψυχολογικό θρίλερ με δυνατούς χαρακτήρες από τη Δανία.

Η σειρά, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Soren Sveistrup, περιγράφει μια γυναίκα που δολοφονείται βάναυσα σε μια παιδική χαρά της Κοπεγχάγης. Από πάνω της, κρέμεται μια κούκλα από κάστανα. Διασκευή του αγαπημένου μυθιστορήματος.

Η Τέλεια Ληστεία (La Casa de Papel)

Η ομάδα βρίσκεται κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφερε να σώσει τη Λισαβόνα, αλλά θα ζήσει την πιο σκοτεινή στιγμή μετά την απώλεια ενός από τα μέλη της. Ο Καθηγητής είναι αιχμάλωτος της Σιέρα και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Τη στιγμή που τίποτα άλλο δεν θα μπορούσε να πάει στραβά, ένας εχθρός έρχεται στο προσκήνιο, πολύ πιο ισχυρός από οποιονδήποτε άλλο στο παρελθόν: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, κάτι που ξεκίνησε ως ληστεία και θα καταλήξει σε πόλεμο. Το πέμπτος μέρος της εμβληματικής σειράς θα κυκλοφορήσει σε δύο τόμους, στις 3 Σεπτεμβρίου και στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Γυναίκες σε Κρίση (On the Verge)

Η σειρά «Γυναίκες σε Κρίση», με ένα τρυφερό σενάριο από τη Ζιλί Ντελπί, είναι μια κωμωδία με φόντο τον τρελό κόσμο του Λος Άντζελες που μας βάζει στα άδυτα της ζωής τεσσάρων γυναικών σε κρίση. Συγκεκριμένα, η σειρά περιγράφει την ιστορία αυτών των γυναικών που έκαναν παιδιά αρκετά αργά στη ζωή τους, οι οποίες είχαν περισσότερη ελευθερία και ανακάλυψαν τη μητρότητα στα 38 και όχι στα 25. Δείχνει πως οι γυναίκες που έχουν παιδιά βασίζουν την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή γύρω από αυτά. Αποτελείται από 12 μισάωρα επεισόδια και θα είναι διαθέσιμη 7 Σεπτεμβρίου.

Λούσιφερ (Lucifer)

Αυτό ήταν, έφτασε η τελευταία σεζόν του «Λούσιφερ». Στ' αλήθεια αυτήν τη φορά. Ο διάβολος έγινε Θεός... σχεδόν. Αλλά γιατί διστάζει; Και τώρα που ο κόσμος αρχίζει να καταρρέει, τι θα κάνει; Ελάτε να πούμε ένα γλυκόπικρο αντίο στον Λούσιφερ, την Κλόι, τον Αμέναντιλ, τη Μέιζ, τη Λίντα, την Έλα και τον Νταν. Η έκτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και ο D.B. Woodside θα είναι μια από τις μεγάλες επιστροφές του φινάλε. Ο ίδιος, μάλιστα, θα σκηνοθετήσει και ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Να έχετε κοντά σας χαρτομάντιλα!

Σεξουαλική Αγωγή (Sex Education)

Είναι μια νέα χρονιά, ο Ότις κάνει περιστασιακό σεξ, ο Έρικ και ο Άνταμ είναι επίσημα μαζί και η Τζιν περιμένει μωρό. Εν τω μεταξύ, ο νέος διευθυντής, o Χόουπ, προσπαθεί να ξανακάνει το Μούρντεϊλ ένα σχολείο αριστούχων, η Έιμι ανακαλύπτει τον φεμινισμό, ο Τζάκσον ερωτεύεται και ένα χαμένο φωνητικό μήνυμα καραδοκεί. Προετοιμαστείτε για κατοικίδια δέσμευσης, εξωγήινα φαινόμενα, κεκάκια σε σχήμα αιδοίου και πολλά άλλα για την κυρία Γκροφ.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Ότις Μίλμπερν, ενός ιδιόρρυθμου μαθητή λυκείου που ζει με τη μητέρα του, τη σεξοθεραπεύτρια Τζιν. Στην πρώτη σεζόν, ο Ότις και η φίλη του, Μέιβ, ανοίγουν μια κλινική σεξουαλικής θεραπείας στο σχολείο για να αξιοποιήσουν το έμφυτο ταλέντο του Ότις στη σεξουαλική συμβουλευτική.

Στη δεύτερη σεζόν, ο σεξουαλικά ανώριμος Ότις πρέπει να τιθασεύσει τις ορμές που πρόσφατα τον κυρίευσαν, για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με το κορίτσι του, την Όλα. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει και την ένταση που επικρατεί στη σχέση του με τη Μέιβ. Την ίδια στιγμή, το Λύκειο Μούρντεϊλ καλείται να αντιμετωπίσει μια έξαρση στη μόλυνση από χλαμύδια, γεγονός που τονίζει την ανάγκη για καλύτερη σεξουαλική αγωγή στο σχολείο, ενώ νέα παιδιά έρχονται στην πόλη, προκαλώντας αναταραχή. Ο τρίτος κύκλος θα είναι διαθέσιμος 17 Σεπτεμβρίου.

Ιαγουάρος (Jaguar)

Δημιουργοί της σειράς είναι ο Ραμόν Κάμπος και η Χέμα Ρ. Νέιρα, σε συνεργασία με τους Νταβίντ Ορέα, Σαλβαντόρ Σ. Μολίνα και Μόισες Γκόμεθ. Με φόντο την Ισπανία του '60, όπου εκατοντάδες Ναζί αναζητούν καταφύγιο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ισαμπέλ Γκαρίδο, μια νεαρή Ισπανίδα που κατάφερε να επιβιώσει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, αναζητά τον Μπάχμαν, που είναι γνωστός ως ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στην Ευρώπη. Η Ισαμπέλ θ' ανακαλύψει ότι δεν είναι μόνη σε αυτήν την αποστολή και θα μπει σε μια ομάδα πρακτόρων που θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Βασική πρωταγωνίστρια είναι η Μπλάνκα Σουάρεζ (Οι Τηλεφωνήτριες, Το Μπαρ) που υποδύεται την Ισαμπέλ Γκαρίδο. Στη σειρά πρωταγωνιστούν, επίσης, ο Ιβάν Μάρκος (45 rpm, Η Ακτή της Κοκαΐνης) στον ρόλο του Λουθένα, ο Φρανσέσκ Γκαρίδο (Smoking Room, Grietas) στον ρόλο του Μαρσέ, ο Αντριάν Λάστρα (Primos, Velvet) στον ρόλο του Σόρδο και ο Όσκαρ Κάσας (Για Πάντα Μάγισσα, Instinto) στον ρόλο του Κάστρο. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Καστανάνθρωπος (The Chestnut Man)

Από τον δημιουργό του «The Killing» έρχεται τώρα ο «Καστανάνθρωπος», ένα ψυχολογικό θρίλερ με δυνατούς χαρακτήρες από τη Δανία, οι ρίζες του οποίου εντοπίζονται στο νορδικό νουάρ. Αυτή η σειρά βασίζεται στο πρώτο μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Soren Sveistrup που έχει μεταφραστεί σε 28 γλώσσες και έχει κυκλοφορήσει σε 50 χώρες.

Ο «Καστανάνθρωπος» διαδραματίζεται σε ένα ήσυχο προάστιο της Κοπεγχάγης. Ένα πρωινό του Οκτώβρη με πολύ δυνατό αέρα, η αστυνομία ανακαλύπτει κάτι φρικτό. Μια νεαρή γυναίκα εντοπίζεται βάναυσα δολοφονημένη σε μια παιδική χαρά, με κομμένο το ένα της χέρι. Δίπλα της βρέθηκε μια μικρή ανδρική φιγούρα από κάστανα. Την υπόθεση αναλαμβάνουν η φιλόδοξη νεαρή ντετέκτιβ Νάια Τουλίν (Ντανίκα Κούρτσιτς) και ο νέος της συνεργάτης Μαρκ Χες (Μίκελ Μπο Φέλσγκαρντ), οι οποίοι σύντομα ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες αποδεικτικό στοιχείο για τον καστανάνθρωπο. Το στοιχείο παραπέμπει σε ένα κορίτσι που εξαφανίστηκε έναν χρόνο πριν και θεωρήθηκε νεκρό, την κόρη της πολιτικού Ρόζα Χάρτουνγκ (Ίμπεν Ντόρνερ). Η πρώτη σεζόν

Midnight Mass

Από τον δημιουργό του «Οι Δαίμονες» του Χιλ Χάουζ Μάικ Φλάναγκαν, το Midnight Mass αφηγείται την ιστορία μιας μικρής, απομονωμένης κοινότητας σε ένα νησί, της οποίας οι υφιστάμενες διχόνοιες εντείνονται με την επιστροφή ενός ατιμασμένου άντρα (Ζακ Γκίλφορντ) και την άφιξη ενός χαρισματικού ιερέα (Χάμις Λινκλέιτερ). Όταν ο Πατέρας Πολ φτάνει στη Νήσο Κρόκετ συμβαίνουν ανεξήγητα και φαινομενικά θαυματουργά γεγονότα και η κοινότητα καταλαμβάνεται από έναν νέο θρησκευτικό ζήλο. Υπάρχει όμως τίμημα για αυτά τα θαύματα;

Με δημιουργό και σκηνοθέτη τον Φλάναγκαν, η σειρά μίας σεζόν σε επτά επεισόδια έχει πρωταγωνιστές τους Κέιτ Σίγκελ, Ραούλ Αμπούρι, Κρίσταλ Μπάλιντ, Ματ Μπαϊντέλ, Άλεξ Έσσο, Άναρα Σιμόν, Άναμπεθ Γκις, Ραχούλ Κόλι, Κριστίν Λίμαν, Ρόμπερτ Λόνγκστριτ, Ίγκμπι Ρίγκνι, Σαμάνθα Σλόγιαν, Χένρι Τόμας και Μάικλ Τρούκο. Τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς υπογράφει ο Φλάναγκαν και ο Τρέβορ Μέισι για την Intrepid Pictures.

Q-Force

Ο Στιβ Μέριγουεδερ, ή αλλιώς Πράκτορας Μαίρη, ήταν κάποτε το αγαπημένο παιδί της Υπηρεσίας Πληροφοριών Αμερικής, μέχρι που αποκάλυψε ότι είναι γκέι. Αδυνατώντας να τον απολύσει, η Υπηρεσία τον έστειλε στο Δυτικό Χόλιγουντ, για να χαθεί στην αφάνεια. Αντί γι' αυτό όμως, εκείνος συγκρότησε μια ομάδα απροσάρμοστων ιδιοφυϊών LGBTQ+. Αφού ένωσε τις δυνάμεις του με την ειδική μηχανικό Ντεμπ, γκουρού των ντραγκ εμφανίσεων και των μεταμφιέσεων Τουίνκ, και τη χάκερ Στατ, δημιούργησαν μαζί την Q-Force.

Ωστόσο, έπειτα από μια δεκαετία αναμονής για την ανάθεση της πρώτης τους επίσημης αποστολής από την Υπηρεσία, ο Πράκτορας Μαίρη βάζει στόχο να αποδείξει την αξία του στην Υπηρεσία που του γύρισε την πλάτη και αποφασίζει να αυτονομηθεί μαζί με την Q-Force. Αφού βρίσκουν τη δική τους υπόθεση και τη λύνουν με τους δικούς τους όρους, λαμβάνουν την απρόθυμη έγκριση της Υπηρεσίας και αναβαθμίζονται επίσημα σε Ενεργοί Μυστικοί Πράκτορες. Όμως, αυτή η έγκριση συνοδεύεται από μια σημαντική ρήτρα: πρέπει να ανεχτούν ένα νέο μέλος στην ομάδα, τον στρέιτ Πράκτορα Μπακ. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top