ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδόθηκε δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο με βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Παραδόθηκε δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο με βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο με 6 τόνους βοήθεια που συγκέντρωσε η εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας, παραδόθηκε στην Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια.

Σε γραπτή ανακοίνωση της εκκλησίας αναφέρεται ότι «χθες Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου παραδόθηκε από τον Βασίλειο Νικολάου, πρωτοπρεσβύτερο της εκκλησίας Παναγίας Αγίας Νάπας, το δεύτερο εμπορευματοκιβώτιο, με έξι τόνους βοήθεια στην Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια, για να το διαχειριστεί και να βοηθήσει τα χωριά της περιοχής. Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια εκστρατείας που διενεργήθηκε τον Αύγουστο από την εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, με την ευλογία της Μητρόπολης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου» στην οποία, προστίθεται, έδωσαν απλόχερα τόσο κάτοικοι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου αλλά και άτομα απ’ όλη την Κύπρο.

Προστίθεται ότι «η περιοχή γύρω από το Μοναστήρι έγινε από τη φωτιά κρανίου τόπος. Ως αντίδωρο της αγάπης όλων των Κυπρίων προς τους πυρόπληκτους αδελφούς μας, είναι η ανθρωπιστική βοήθεια με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκε και στάλθηκε ως ένα μικρό λιθαράκι για να γεννηθεί ξανά η ελπίδα και να μπορέσουν να συνεχίσουν οι κάτοικοι, τη ζωή τους».

Η εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας εκφράζει ευχαριστίες στον «Δήμο Αγίας Νάπας, την 7η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού και 34η Μοίρα Καταδρομών, το «Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης (ΚΕΠΑ) και τις εταιρείες «Μύλοι Χατζηγιώρκη», «Salamis Shipping Services Ltd», «Parko Paliatso», «Eleana Hotel», «Atlantica Sancta Napa Hotel», «Ελαιοτριβείο Αντώνης Χ.Διονυσίου» και «Pop Life Paralimni» για την προσφορά τους».

Σημειώνεται ότι το πρώτο εμπορευματοκιβώτιο με έξι τόνους είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από την εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, παραδόθηκε την Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου στην Μητρόπολη Μεσσηνίας και στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top