ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η αναμονή έφτασε στο τέλος. Κάθε προηγούμενη αποστολή οδήγησε σε αυτήν!

Η αναμονή έφτασε στο τέλος. Κάθε προηγούμενη αποστολή οδήγησε σε αυτήν!


NO TIME TO DIE

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση, και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της ΣΙΑ εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους κακοποιού, ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη νέα τεχνολογία.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει με τον Ντάνιελ Κρεγκ, στο τελευταίο του κεφάλαιο ως πράκτορα 007. Θα βρεθεί σε μια αποστολή που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα, θα τον αλλάξει σαν πράκτορα (αλλά και σαν άνθρωπο) και θα αφήσει το στίγμα της σε αυτό το τεράστιο franchise.

• Το 25 Μποντ είναι και το πρώτο που διανέμει παγκοσμίως η Universal Pictures, μια και το συμβόλαιο της Sony Pictures έληξε με το Spectre. Στον πόλεμο που επακολούθησε για τα δικαιώματα διανομής, είχε μπει εκ νέου η Sony, αλλά και οι Warner Bros., 20th Century Fox και Annapurna Pictures.
• Αρχικά ήταν να το σκηνοθετήσει ο Danny Boyle, σε σενάριο δικό του και του John Hodge. Αμφότεροι αποχώρησαν τον Αύγουστο του 2018, λόγω δημιουργικών διαφορών με το στούντιο. Έναν μόλις μήνα αργότερα, ανακοινώθηκε το όνομα του Fukunaga.
• Ο Christopher Nolan πρόλαβε ο ίδιος να δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να το αναλάβει.
• Υποψήφιοι σκηνοθέτες ήταν και οι: Yann Demange, David Mackenzie και Denis Villeneuve.
• Ο Fukunaga έγινε ο πρώτος Αμερικανός που σκηνοθετεί ποτέ τον 007.
• Η Phoebe Waller-Bridge έγινε μόλις η δεύτερη στην ιστορία γυναίκα που συμμετέχει σε σενάριο του Μποντ, μετά την Johanna Harwood των δύο πρώτων ταινιών.
• Η Barbara Broccoli ανακοίνωσε πως η καθιερωμένη στάση του Τζέιμς Μποντ επί των γυναικών αλλάζει με αυτή την ταινία, ως απάντηση στο κίνημα Me Too.
• Οι φήμες ήθελαν τον Daniel Craig να τελειώνει ως Μποντ με το Spectre. Οι ίδιες εικασίες πόνταραν πάνω σε ονόματα, όπως των: Harry Lloyd, Idris Elba, Aidan Turner, Henry Cavill, Jamie Dornan, Orlando Bloom, Hugh Jackman, Charlie Hunnam, Matthew Goode, Christian Bale, Michael Fassbender, Dominic West, Jack Davenport, David Beckham, Tom Hardy και Damian Lewis. Μια είδηση που έπαιξε σε πολλά μέσα το 2016, ήθελε τον σταρ να μην αποδέχεται 100 εκατομμύρια δολάρια για τις δύο επόμενες ταινίες. Ο ίδιος κρατούσε στάση αναμονής, αλλά πρόσθετε ότι “είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο να κάνεις τον Μποντ”. Τον Αύγουστο του 2017, όλα ξεκαθάρισαν όταν ο Craig επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του μέσω του σόου του Stephen Colbert.
• Η ανακοίνωση της συμμετοχής των Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch, Billy Magnussen και Rami Malek έγινε σε live stream από την έπαυλη του Ian Fleming στην Τζαμάικα. Μαζί, έγινε και η ανακοίνωση της έναρξης γυρισμάτων.
• Πρώτη της σειράς που έχει σκηνές με κάμερα 65MM IMAX.
• Ο τίτλος είναι ίδιος με μια ταινία του 1958 από τον Terence Young (σκηνοθέτη των πρώτων 007), σε παραγωγή Albert R. “Cubby” Broccoli (ο ιστορικός παραγωγός της σειράς μέχρι και το 1989) και σενάριο του Richard Maibaum (σεναριογράφος των πρώτων Μποντ).
• Ξεκίνησε με προορισμό να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019. Η αποχώρηση του Boyle από τη σκηνοθεσία το μετέφερε πρώτα στον Φεβρουάριο κι έπειτα στον Απρίλιο του επόμενου έτους. Η κρίση όμως της πανδημίας επέφερε συνεχείς ανακατανομές, με το φιλμ να μεταφέρεται αρχικά για τον Απρίλιο μετά τον Νοέμβριο και έπειτα τον Απρίλιο του 2021, για να καταλήξει στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2021.
• Aρχικός συνθέτης ήταν ο Dan Romer, αλλά αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών. Κάτι παρόμοιο δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά στη σειρά.
• Το τραγούδι της ταινίας είναι το ομότιτλο No Time to Die, που ερμηνεύεται από την Billie Eilish. Στα 18 της χρόνια, έγινε η νεότερη στην ιστορία των 007 που ερμηνεύει τραγούδι της σειράς.

Η νέα παραγωγή του 007 έχει τη βάση της στα Pinewood Studios της Αγγλίας και τα γυρίσματα θα γίνουν στο Λονδίνο, στην Ιταλία, στην Τζαμάικα και τη Νορβηγία.

Οι παραγωγοί Γουίλσον και Μπρόκολι δήλωσαν:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε στην Τζαμάικα με το Bond 25, με την πέμπτη συμμετοχή του Ντάνιελ Κρεγκ στη σειρά ταινιών του 007, εκεί που ο Ίαν Φλέμινγκ δημιούργησε τον εμβληματικό χαρακτήρα, και που γυρίστηκαν το ”Dr No” και το “Ζήσε και Άσε τους Άλλους να Πεθάνουν” (Live And Let Die).»

Το σενάριο υπογράφει ο Νιλ Πούρβις μαζί με τον Ρόμπερτ Γουέιντ, τον Σκοτ Ζι Μπερνς, τον Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι ο Λάινους Σάντγκρεν στη διεύθυνση φωτογραφίας, ο Τομ Κρος και ο Έλιοτ Γκράμ στο μοντάζ, ο Μαρκ Τίντσλει στο σχεδιασμό παραγωγής, η Σούτιρατ Λάρλαρμπ στα κουστούμια, ο Ολίβιε Σνάιντερ στην οργάνωση κασκαντέρ, ο Λι Μόρισον βοηθός οργάνωσης κασκαντέρ, ο Τσάρλι Νομπλ στα ειδικά εφέ, ο Κρις Κορμπουλντ στα μηχανοκίνητα και στο casting η Ντέμπι Μακ Γουίλιαμς.

Το «Spectre», η 24η ταινία του Τζέιμς Μποντ σημείωσε τεράστια επιτυχία στο box office, ανοίγοντας στο #1 σε 81 χώρες σε όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, σημειώνοντας κέρδη 880 εκατομμυρίων δολαρίων (στην Ελλάδα έφτασε τα 490.000 εισιτήρια). Η ταινία σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων στην Αγγλία, με το μεγαλύτερο 7ήμερο άνοιγμα στο box-office με 63.8 εκατομμύρια. Το «Skyfall», η 23η ταινία της σειράς, εισέπραξε 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως (στην Ελλάδα 580.000 εισιτήρια).

Ο JAMES BOND ΣΤΟ 1.007ο Grand Prix
H Aston Martin στη μυστική επιχείρηση Grand Prix Βρετανίας
• Η Aston Martin γιορτάζει την περήφανη συνεργασία της με τον James Bond στο 1.007ο Grand Prix της F1.
• Στο Βρετανικό Grand Prix, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ομάδας της Aston Martin Red Bull θα τρέξουν ντυμένα με το λογότυπο του πράκτορα 007.
11 Ιουλίου, 2019, Σίλβερστόουν, Μεγάλη Βρετανία: Μια από τις πιο εντυπωσιακές συνεργασίες θα έρθει στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν η Aston Martin Lagonda και η EON Productions, η εταιρεία παραγωγής των ταινιών του James Bond, θα γιορτάσουν το 1.007ο Grand Prix της Formula 1, που θα λάβει χώρα στο Σίλβερστοουν.

Το βρετανικό Grand Prix είναι το αγωνιστικό σπίτι της ομάδας της Aston Martin Red Bull και έτσι είναι απόλυτα ταιριαστό το νούμερο του αγώνα με τον αριθμό του μυστικού πράκτορα.
Στα δυο αγωνιστικά μονοθέσια της Aston Martin Red Bull F1 θα φιγουράρει το λογότυπο του Bond, συγκεκριμένα στις πινακίδες, αλλά και στην πίσω πτέρυγα και τα πλάγια πάνελς του αυτοκινήτου. Η RB15 που θα οδηγεί ο Max Verstappen θα έχει την πινακίδα της Aston Martin DB5 που είχαμε δει στην ταινία Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος/Goldfinger (1964), ενώ το αυτοκίνητο του Pierre Gasly θα έχει την πινακίδα της Aston Martin V8 που είχε εμφανιστεί στην ταινία Με το Δάχτυλο Στη Σκανδάλη/The Living Daylights (1987).

Τα γραφικά του pit garage της ομάδας της Aston Martin Red Bull θα είναι εμπνευσμένα από το Εργαστήριο του Q της MI6.

Ο πρόεδρος της Aston Martin Lagonda, ο Andy Palmer δήλωσε:
«Η Aston Martin είναι περήφανη που σχετίζεται με τον James Bond. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα γιορτάσουμε τη συνεργασία μας στο βρετανικό Grand Prix».

Από την εποχή που ο James Bond οδήγησε για πρώτη φορά Aston Martin DB5 στην ταινία Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος/Goldfinger (1964), δημιουργήθηκε μια αληθινή σχέση. Η επόμενη ταινία που συνεργάστηκαν ήταν η Επίχειρηση Κεραυνός/ Thunderball (1965), με την Aston Martin DB5 σε μια κλασική σκηνή καταδίωξης. Μέσα στις δεκατίες, ο Bond έχει οδηγήσει πολλά μοντέλα Aston Martin, όπως το DBS, το V8 Vantage Volante και το DB10.

Φέτος είναι η 50η επέτειος της Aston Martin DBS, που εμφανίστηκε το 1969 στην ταινία Στην Υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητας, και το special-edition Superleggeras μοντέλο θα είναι προς πώληση. Το πρώτο από αυτά τα αυτοκίνητα θα βρίσκεται στο Σίλβερστοουν, κατά τη διάρκεια των Hot Laps sessions της Pirelli. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλά μοντέλα της Aston Martin από ταινίες του James Bond στην ομώνυμη έκθεση, όπως το V8 που θα εμφανιστεί στο Bond 25.

Το Bond In Motion σε συνεργασία με την EON Productions και την Metro Goldwyn Mayer (MGM), παρουσιάζει 12 εμβληματικά αυτοκίνητα μέσα από την ιστορία 60 χρόνων του James Bond. Από την Rolls-Royce Phantom III του Goldfinger (1937) και την Aston Martin DB10 του Spectre (2015), οι φανατικοί οπαδοί θα εντυπωσιαστούν με το θέαμα.

Πρωταγωνιστούν: Daniel Craig
Rami Malek
Lea Seydoux
Lashana Lynch
Ben Whishaw
Naomi Harris
Jeffrey Wright
Christoph Waltz
Ralph Fiennes


Σκηνοθέτης: Cary Joji Fukunaga

Από τις 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top