ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Αυτό σημαίνει Κύπριος - Πήγαν «Πουρνάρα» και πρόσφεραν μαγειρευτό φαγητό σε όσους μετανάστες έμειναν εκτός του κέντρου φιλοξενίας

Αυτό σημαίνει Κύπριος - Πήγαν «Πουρνάρα» και πρόσφεραν μαγειρευτό φαγητό σε όσους μετανάστες έμειναν εκτός του κέντρου φιλοξενίας

Ρίγη συγκίνησης και ανάμεικτα συναισθήματα κατακλύζουν όσους συμμετείχαν αλλά και είδαν την κίνηση ανθρωπιάς απο εθελοντική ομάδα, η οποία πληροφορήθηκε ότι στο κέντρο φιλοξενίας «Πουρνάρα» περισσότερα από 200 άτομα έμειναν εκτός χρειάζονταν φαγητό.

Κύπριοι εθελοντές αμέσως κινητοποιήθηκαν ώστε να στηρίξουν όσους μετανάστες δεν μπόρεσαν να φιλοξενηθουν στο κέντρο.

Οπως αναφέρει η Μαρία Αντωνίου, δημιουργός του "Αγκαλιάζω με αγάπη" και εθελόντρια της πρώτης γραμμής, σε ανάρτηση της , την Τετάρτη "Αργά το απόγευμα ενημερωθήκαμε πως από την άφιξη των μεταναστών στο κέντρο φιλοξενίας «Πουρνάρα» περισσότερα από 200 άτομα έμειναν εκτος του κέντρου και χρειάζονταν τη στήριξή μας. Η συνείδηση μας δεν μας επέτρεπε να πάμε για ύπνο χωρίς έστω να προσπαθήσουμε για τους ανθρώπους αυτούς αν και ήταν απίστευτα δύσκολο να μαγειρευτούν επιπλέον μερίδες από τις ήδη καθορισμένες που προσφέρονται στις άπορες οικογένειες που στηρίζονται από το σωματείο. Δεν χρειάστηκαν περισσότερα από δυο λεπτά σκέψης για να καλέσουμε τους εθελοντές της πρώτης γραμμής όλων των πόλεων να ενώσουν δυνάμεις. Δεν θα σας πω περισσότερα… Δείτε μόνοι σας το αποτέλεσμα της ομαδικότητας της πιο μεγάλης αγκαλιάς αγάπης!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ".

 

Είναι αυτές οι στιγμές που οι Κύπριοι ενώνονται, η ανθρωπιά νικά κάθε διάκριση και η ανθρώπινη ζωή μπαίνει πάνω απο όλα. Είναι η στιγμή που δεν βλέπεις τον άλλο σαν παράνομο μετανάστη αλλά σαν ένα άνθρωπο που έκανε ένα τεράστιο ταξίδι για μια ελπίδα για καλύτερη ζωή και αφήνεις πίσω ότι άλλο θα μπορούσες να σκεφτείς αρνητικά για το φαινόμενο των παράτυπων μεταναστών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top