ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Να αυξηθούν οι πτήσεις μεταξύ Κύπρου – Ελλάδας ζητούν οι επιχειρηματίες των δύο χωρών

Να αυξηθούν οι πτήσεις μεταξύ Κύπρου – Ελλάδας ζητούν οι επιχειρηματίες των δύο χωρών

Αύξηση των αεροπορικών πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, ώστε να συγκρατηθούν οι τιμές των εισιτηρίων σε λογικά επίπεδα, ζητούν ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας και το Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού.

Σε συνάντηση που είχαν οι Πρόεδροι των δύο φορέων Ιωσήφ Ιωσήφ και Ξενής Ξενοφώντος αντίστοιχα, αντάλλαξαν ευρύτερες απόψεις για την τουριστική κίνηση μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

Ειδικότερα συζήτησαν τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία καθώς και το θέμα της ακτοπλοϊκής γραμμής Κύπρου – Ελλάδας.

Αναφορικά με την πανδημία ανάφεραν ότι με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται τα ταξίδια είναι ασφαλή για την υγεία των πολιτών.

Για την ακτοπλοϊκή σύνδεση συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητο να πετύχει ο νέος διαγωνισμός που θα διενεργήσει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, ώστε από την ερχόμενη Άνοιξη να τεθεί σε λειτουργία η γραμμή.

Οι δύο πρόεδροι επανέλαβαν τη δέσμευση τους για στενή συνεργασία, ώστε να ενισχυθούν οι τουριστικές και πολιτιστικές σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top