ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαθητές άρπαξαν 15χρονο και τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ - Κατήγγειλε η καθηγήτρια αλλά δεν ερευνούσαν οι Αρχές

Μαθητές άρπαξαν 15χρονο και τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ - Κατήγγειλε η καθηγήτρια αλλά δεν ερευνούσαν οι Αρχές

Λίγο μόλις καιρό από τον απόηχο της τραγικής ιστορίας του 16χρονου Παναγιώτη από τους Τρούλλους που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του από bullying που δεχόταν από ανήλικους, άλλη μία ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ανήλικοι μαθητές είχαν αρπάξει 15χρονο που βρισκόταν σε πάρκο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας και τον έριξαν σε πορτμπαγκάζ και άρχισαν να τρέχουν. Ο 15χρονος έντρομος τους παρακαλούσε να τον αφήσουν. Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη καθηγήτριας της Τεχνικής Σχολής, η οποία κάλεσε σε συζήτηση τον 15χρονο μαθητή ο οποίος της επιβεβαίωσε τα όσα σημειώθηκαν και πως δέχεται αυτή τη συμπεριφορά από τους ανήλικους, οι οποίοι φαίνεται να καταναλώνουν αλκοόλ πριν προχωρήσουν σε αυτές τις πράξεις.

Η καθηγήτρια αποφάσισε όπως προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, βρίσκοντας ωστόσο την πόρτα κλειστή, καθώς οι αστυνομικοί της ανέφεραν πως πρέπει να μεταβεί ο ίδιος ο 15χρονος και να καταγγείλει το περιστατικό για να μπορεί να γίνει διερεύνηση.

Από την άλλη κλειστή πόρτα βρήκε και από τη Σύμβουλο του Σχολείου, η οποία είπε πως δεν είναι στις αρμοδιότητες της περιστατικό που σημειώθηκε εκτός του σχολείου.

Ευτυχώς ενημερώθηκε για τα όσα συμβαίνουν ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος έδωσε εντολές όπως γίνει άμεση διερεύνηση και να εξετασθεί από που οι ανήλικοι αντλούν αλκοόλ, γιατί οδηγούν όχημα ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η Υπηρεσία Κοινωνικής Ευημερίας για παρακολούθηση της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι το αίσθημα φόβου επικρατεί και στον πατέρα του ανήλικου αφού ζήτησε από την καθηγήτρια να μην κάνει τίποτα γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα, ενώ είπε και στον γιο του να μην πηγαίνει στο πάρκο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top