ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το δικό σας ιδιωτικό γραφείο στις καλύτερες τιμές στο My Office Business Center

Το δικό σας ιδιωτικό γραφείο στις καλύτερες τιμές στο My Office Business Center

 Τι κάνουν στον ίδιο εργασιακό χώρο ένας ψυχολόγος, μια διαιτολόγος, μια σχεδιάστρια μόδας, ένας αρχιτέκτονας, ένας επιχειρηματίας, ένας freelance δημοσιογράφος κι ένας ιδιοκτήτης online shop?

Όχι δεν πρόκειται για κάποια επιχειρηματική συνεργασία αλλά για μια απλή ιδέα για τους νέους ευέλικτους και οικονομικούς χώρους εργασίας που τα τελευταία 5 χρόνια έγιναν περιζήτητοι και στην Κύπρο. Χαλαροί χώροι που δίνουν τη δυνατότητα στους ενοίκους τους να καθορίσουν οι ίδιοι το περιβάλλον εργασίας τους, νιώθοντας ταυτόχρονα μέλη μιας ομάδας. Στο My Office Business Center μπορείτε να δημιουργήσετε μια έδρα για την επιχείρησή σας με έναν ιδιωτικό χώρο γραφείου πρακτικά και οικονομικά και να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Εργασιακοί χώροι στην Κύπρο και πως επηρεάστηκε από τα lockdown και την πανδημία ? Πώς λειτουργούν τώρα οι επιχειρήσεις ? Ποιό ρόλο παίζουν οι κοινοί χώροι εργασίας σε αυτό ? Όπως μας αναφέρει ο Παναγιώτης Κωμοδρόμος Co-Founder του My Office Business Center «Ήταν αναμενόμενο ότι για κάποιο διάστημα η κίνηση θα μειωνόταν αλλά κανείς δεν αντιλέγει ότι οι ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την παροχή ενός υγιούς περιβάλλοντος εργασίας είναι ύψιστης σημασίας. Σε όλα μας τα επιχειρηματικά κέντρα έχει γίνει εισαγωγή καινούργιων διαδικασιών με σκοπό την προστασία των εργαζομένων που επιστρέφουν στη δουλειά τους.»

Πώς λειτουργούν τώρα οι επιχειρήσεις, και ποιό ρόλο παίζουν οι κοινοί χώροι εργασίας σε αυτό?
Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία γέννησε διάφορες επιτακτικές ανάγκες, όπως ας πούμε την «υβριδική» εργασία . Οι επιχειρήσεις έχουν κατανοήσει την ανάγκη για αλλαγή από τα «συνηθισμένα», καθώς καθημερινά βλέπουμε πως για τις εταιρείες είναι οικονομικά ασύμφωρο να συντηρούν και να πληρώνουν μεγάλα ακίνητα για να στεγάζουν το ανθρώπινο δυναμικό τους από τη στιγμή που θα μπορούσαν να στεγαστούν σε ένα επιχειρηματικό κέντρο. Οι ευέλικτοι χώροι εργασίας έχουν μηδενική αρχική επένδυση, και σταθερό μηνιαίο κόστος, αλλά και ευελιξία χώρων, χωρίς ο επιχειρηματίας να ανησυχεί για την συντήρηση, καθαριότητα ή αναβάθμιση του χώρου εργασίας του.


Ποιά η γνώμη σας για το « hybrid work »?
Το hybrid work ήρθε για να μείνει και τα επιχειρηματικά κέντρα μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό καθώς αποδεδειγμένα όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης.

Σε πιο μέγεθος εταιρειών απευθύνεται το My Office?
Το My Office Business Center φιλοξενεί εταιρείες από 1-2 άτομα μέχρι και 15+. Με αυτή την ευελιξία η κάθε εταιρεία επομίζεται το κόστος για τον χώρο που πραγματικά έχει ανάγκη διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του και χωρίς απρόβλεπτα έξοδα συντήρησης ή αναβάθμισης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top