ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή - Απαλλάχτηκε από την κατηγορία βιασμού ο Ταουξιής

Ανατροπή - Απαλλάχτηκε από την κατηγορία βιασμού ο Ταουξιής

Την αναστολή της ποινικής δίωξης του δημοτικού συμβούλου Λάρνακας και υποψήφιου βουλευτή ΔΗΣΥ κατά τις τελευταίες εκλογές Ανδρέα Ταουξιή αποφάσισε η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, αφού μελέτησε τα γεγονότα της υπόθεσης βιασμού που είχε καταχωρισθεί στο δικαστήριο εναντίον του.

Η υπόθεση βιασμού εκκρεμούσε για εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Με γραπτή του δήλωση, ο Α. Ταουξιής αναφέρει ότι αυτή η απόφαση σηματοδοτεί το τέλος μιας εξαιρετικά δύσκολης δοκιμασίας για εκείνον και ότι εκ του αποτελέσματος αισθάνεται δικαιωμένος.

«Η απαλλαγή μου από την κατηγορία που αντιμετώπιζα ισχυροποιεί και αποδεικνύει τη θέση μου ότι το κίνητρο και η πρόθεση πίσω από την καταγγελία στόχο είχαν να βλάψουν το όνομα, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που στάθηκαν δίπλα μου, πίστεψαν στην αθωότητά μου και στήριξαν αμέριστα τις προσπάθειές μου μέχρι τέλους. Ευχαριστώ, επίσης, τους νομικούς μου συμβούλους, Χρίστο Τριανταφυλλίδη και Νίκο Μακρίδη, για την άρτια νομική εκπροσώπησή μου, η οποία οδήγησε στην επιτυχή προάσπιση της αθωότητάς μου. Με καθαρή συνείδηση και ηρεμία συνεχίζω την πορεία μου προς επίτευξη όλων όσων κάποιοι επιχείρησαν να μου στερήσουν», τονίζει με νόημα στη δήλωσή του ο Ταουξιής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top