ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου καταδικάζει τις βιαιότητες σε σχολεία

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου καταδικάζει τις βιαιότητες σε σχολεία

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου καταδικάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο "τις εγκληματικές και κακόβουλες ενέργειες σε σχολικά κτήρια καθώς και τις απειλές που στρέφονται εναντίον των εκπαιδευτικών οι οποίοι απλά και μόνο επιτελούν το καθήκον τους", σύμφωνα με τα όσα ο Σύνδεσμος αναφέρει σε ανακοίνωσή του.


Προσθέτει ότι "σέβεται και αναγνωρίζει το δικαίωμα κάθε πολίτη να διαμαρτύρεται ειρηνικά όχι όμως να προβαίνει σε καταστροφές σε δημόσια εκπαιδευτήρια ή να απειλεί και να εκφοβίζει τον οποιονδήποτε".

Όπως αναφέρει ο ΣΑΚ, "οι διαμαρτυρίες των πολιτών θα πρέπει να γίνονται μέσα στα πλαίσια των Νόμων και των Κανονισμών του κράτους και κυρίως με σεβασμό προς τα δικαιώματα όλων των πολιτών.

Τέλος, ο Σύνδεσμος "στηρίζει ανεπιφύλακτα τους εκπαιδευτικούς, εξαίρει το σημαντικό έργο που επιτελούν και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του τόσο προς τους ιδίους όσο και προς τη συνδικαλιστική τους όργάνωση, ΠΟΕΔ".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top