ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έχει κάμερες στην καφετέρια του αεροδρομίου…» - Το «κάρφωμα» του Κοκότση για Λουρουτζιάτη

«Έχει κάμερες στην καφετέρια του αεροδρομίου…» - Το «κάρφωμα» του Κοκότση για Λουρουτζιάτη

Κάθε δυο με τρεις μήνες φέρεται να έπαιρνε μίζα για το ΟΕΔΑ Λάρνακας-Αμμοχώστου ο πρώην –πλέον- Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Λουρουτζιάτης, με βάση τα όσα του καταλογίζει ο Ιωάννης Κοκότσης, διευθυντής της Helector από το 2007.

Ο «Πολίτης» αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την κατάθεση του Κοκότση, δίνοντας και σχετικές λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα στα δημοσιεύματα περιγράφεται ο τρόπος που έπαιρνε μίζες ο Λουρουτζιάτης, σύμφωνα πάντα με τα όσα κατέθεσε ο Κοκότσης.

Ο Λουρουτζιάτης φέρεται να «τσέπωσε» συνολικά 138.000 ευρώ, χρήματα που λάμβανε σε φακέλους, κυρίως σε δόσεις των 50.000, 30.000, 10.000 ευρώ και 5.000 ευρώ.

Ο καφές στο αεροδρόμιο
Μάλιστα, ο Κοκότσης περιέγραψε μια περίπτωση, κατά την οποία συναντήθηκαν στον χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Κοκότσης άνοιξε την πίσω πόρτα του Mercedes του Λουρουτζιάτη και έριξε έναν φάκελο με 5.000 ευρώ. Όταν ο Κοκότσης είπε του Λουρουτζιάτη να πιούν καφέ στην καφετέρια, ο τελευταίος αρνήθηκε λέγοντας πως «έχει κάμερες» και ότι θα τον καταγράψουν.

Το συρταράκι…
Σε άλλη περίπτωση, συναντήθηκαν στον χώρο στάθμευσης του Hilton, στην Λευκωσία. Ο Κοκότσης σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, μπήκε στη θέση του συνοδηγού του Mercedes κι άφησε τον φάκελο στο συρταράκι του συνοδηγού.

Το έγγραφο
Οι μίζες στον Λουρουτζιάτη καταγράφονται και σε έγγραφο που ως γνωστόν είχε στην κατοχή του ο Κοκότσης και ήταν φυλαγμένο σε θυρίδα πριν του το στείλει η σύζυγός του στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top