ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους ο 27χρονος Παναγιώτης - Αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του η οικογένεια

Δίνει ζωή σε άλλους ανθρώπους ο 27χρονος Παναγιώτης - Αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του η οικογένεια

Σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη θα δοθούν τα όργανα του 27χρονου ΣΥΟΠ Παναγιώτη Γιαννιού, ο οποίος έφυγε από την ζωή μετά από άσκηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του άτυχου καταδρομέα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αυτό έγινε μετά από απόφαση της οικογένειας του και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη βρίσκεται σε συνεννόηση με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με σκοπό να αξιολογηθούν τα όργανα πριν προχωρήσει η διαδικασία για να δουν αν μπορούν να μεταμοσχευθούν.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες για να διαπιστωθεί ακριβώς τι έγινε κατά την διάρκεια της άσκησης. Η Αστυνομία συνεχίζει την λήψη καταθέσεων από πρόσωπα που ήταν παρόντα στην άσκηση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και από την Εθνική Φρουρά.

Την ίδια ώρα αναμένεται να διενεργηθεί και η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 27χρονου με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο καταδρομέας ΣΥΟΠ μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, έπειτα από τραυματισμό του σε προγραμματισμένη άσκηση με πτήση ελικοπτέρου και την πτώση του στην θάλασσα, την Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Ο ΣΥΟΠ στο πλαίσιο της άσκησης πήδηξε από το ελικόπτερο, όπως ήταν προγραμματισμένο, βάσει του σεναρίου της άσκησης, και έπεσε στο νερό στη θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Τον καταδρομέα της ΣΥΟΠ περισυνέλεξε σκάφος βάσει του σεναρίου και διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, από το Νοσοκομείο Πάφου, όπου νοσηλευόταν σε καταστολή. Ο 27χρονος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιουνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top