ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δύο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο - Άνοιξε ο δρόμος

Δύο τροχαία στον αυτοκινητόδρομο - Άνοιξε ο δρόμος

(19:39) Λόγω δύο οδικών συγκρούσεων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την υπέργεια διάβαση του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας, ο δρόμος έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση και στις δύο κατευθύνσεις.

Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί. Καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στη σκηνή για διερεύνηση των συγκρούσεων και παροχή διευκολύνσεων για την ταχύτερη δυνατή διάνοιξη του δρόμου.

(19:59) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την υπέργεια διάβαση του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας, που είχε κλείσει και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω οδικών συγκρούσεων.

Από τις δύο συγκρούσεις δεν υπήρξε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top