LIFESTYLE

Απέχουν παρασάγγας οι απόψεις της Αριστοτέλους και της Ευριπίδου στην επίθεση της Ελίτας στον Μαρίνο Νομικό - VIDEO

Απέχουν παρασάγγας οι απόψεις της Αριστοτέλους και της Ευριπίδου στην επίθεση της Ελίτας στον Μαρίνο Νομικό - VIDEO

O Μαρίνος Νομικός την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου στην εκπομπή “Μπρέκφαστ… Sfera” μίλησε για τα φίλτρα της Ελίτας Μιχαηλίδου και το φεγγοβόλημά της. Μια μέρα μετά, η Ελίτα Μιχαηλίδου του απάντησε με μια μακροσκελέστατή ανάρτησή στο facebook. Οι εκπομπές της Χριστιάνας Αριστοτέλους και της Κωνσταντίνας Ευριπίδου καταπιάστηκαν με το γεγονός και εξέφρασαν την άποψή τους επί τούτου...

H Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολιάζοντας το γεγονός μίλησε ακόμα και για την σχέση της με τον Μαρίνο Νομικό εξηγώντας ότι διάβασε πολλά από τον δημοσιογράφο. "Εγώ είμαι έτσι σαν άνθρωπος και δεν έχω πάρει κάτι κατάκαρδα και επί προσωπικού. Λέω ότι ο καθένας κάνει την δουλειά του...". Σχετικό άρθρο: Η Ελίτα Μιχαηλίδου περνά στην αντεπίθεση και τα… χώνει στον Μαρίνο Νομικό (ΦΩΤΟ) Και συνέχισε η παρουσιάστρια του "Με αγάπη Χριστιάνα": "Κάποια στιγμή σε αυτό που αναφέρεται η Ελίτα Μιχαηλίδου σ αυτούς που είσαι πιο κοντά... μετά από πολλά χρόνια η σχέση μας με τον Μαρίνο σε μιαν εκδήλωση που είχαμε συναντηθεί και είχαμε μιλήσει ήταν πάρα πολύ καλή. Και όμως συνέχισα να διαβάζω πράγματα για μένα και πάλιν δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο. Εγώ θεώρησα ότι επειδή είχαμε μιαν α΄επαφή και μιαν α' επικοινωνία έπρεπε ξαφνικά να σταματήσει να γράφει για μένα. Όπως δεν το έπραξε. Αυτό είδα εγώ τουλάχιστον σαν Χριστιάνα. Γιατί θα μπορούσε να πει ότι έχω μιαν σχέση με την Χριστιάνα... Δεν ξέρω τώρα σε ποιους ή σε ποιες μπορεί να αναφέρεται η Ελίτα. Εγώ λέω την δική μου προσωπική εμπειρία. Παρόλο που η σχέση μας είχε αλλάξει και ήταν πάρα πολύ καλή, και είναι πάρα πολύ καλή, εγώ συνέχιζα να διαβάζω πράγματα για μένα". Από την άλλη η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σχολίασε την κόντρα λέγοντας: "Μπορεί να είναι η εκατοστή φορά που απευθύνεται στην Ελίτα Μιχαηλίδου ο Μαρίνος Νομικός. Έχει το δικαίωμα βεβαίως να πει ό,τι θέλει. Είναι τηλεκριτικός να πει 1002 και για την δουλειά μας και για όλα. Κι εμένα όταν του μιλούσα μου είπε και τα λάθη μου και κατιδίαν... Να σεβαστώ  ότι είναι τηλεκριτικός και να μου δώσει συμβουλές. Το θέμα είναι το δημόσιο κράξιμο και το δημόσιο θάψιμο που μπορεί να γίνεται πάρα πολλά χρόνια και μπορεί να μην έχει εμπάθεια, αλλά να φαίνεται ότι έχει εμπάθεια με αυτήν την γυναίκα. Και το άλλο πολύ πιο άσχημο είναι ότι για κάποια πρόσωπα μπορεί να μην αναφέρθηκε ποτέ μα ποτέ αντικειμενικά.". Διαβάστε επίσης: O Μαρίνος Νομικός ξεμπροστιάζει την Ελίτα για τα φίλτρα της! Γιατί «φεγγοβολά» στα κοντινά της ενώ η Κωνστάντια και η Μαριλένη είναι φυσιολογικές; – VIDEO      

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top