ΥΠΑΜ: "Να μην στήνονται λαϊκά δικαστήρια για το φερόμενο ξυλοδαρμό εθνοφρουρού"

ΥΠΑΜ: "Να μην στήνονται λαϊκά δικαστήρια για το φερόμενο ξυλοδαρμό εθνοφρουρού"

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι έχουν δοθεί οδηγίες όπως τα ευρήματα της στρατιωτικής ανάκρισης σε σχέση με την καταγγελία για ξυλοδαρμό εθνοφρουρού από τον Διοικητή του αποσταλούν στη Νομική Υπηρεσία και τεθούν υπόψη του Γενικού Εισαγγελέα προκειμένου να αποφανθεί για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Το Υπουργείο απευθύνει επίσης έκκληση όπως αναμένουν όλοι την ολοκλήρωση της ποινικής έρευνας που έχει ζητηθεί από τον Γενικό Εισαγγελέα να διεξάγει η Αστυνομία και όπως αποφεύγονται τα λαϊκά δικαστήρια ή πρόωρη εξαγωγή συμπερασμάτων. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση στις κάλπες

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 49,8% η προσέλευση στις κάλπες

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE