ΓΕΡΑΚΙΕΣ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 53χρονου θανόντα

ΓΕΡΑΚΙΕΣ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 53χρονου θανόντα

Σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11) στις Γερακίες, έχασε τη ζωή του ο Γαβριήλ Γαβριήλ, 53 ετών, τέως από τις Γερακιές.

Το θανατηφόρο εργατικό, συνέβη γύρω στις 2.10μ.μ., όταν ερπυστριοφόρο (MINI DIGER), που οδηγούσε ο άτυχος 53χρονος σε περιφραγμένο χώρο σε τοποθεσία του χωριού Γερακιές, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανατράπηκε, αφού προηγουμένως υποχώρησε το έδαφος. Από την ανατροπή, ο 53χρονος εκσφενδονίστηκε, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από το ερπυστριοφόρο. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του. Ο Αστυνομικός Σταθμός Πεδούλα συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Πολιτογραφήσεις: Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον ΠτΒ και Βουλευτές για υποθέσεις - Οσα κατέθεσε ο πρώην Γ.Δ ΥΠΕΣ

Δεχόταν τηλεφωνικές κλήσεις από τον Δημήτρη Συλλούρη όταν αυτός ήταν Πρόεδρος της Βουλής αλλά και από άλλους βουλευτές, για ενημέρωση σχετικά με υποθέσεις πολιτογραφήσεων, μεταξύ άλλων, χωρίς όμως ποτέ να του ζητηθεί κάτι παράτυπο, ανέφερε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας την Τετάρτη ο Κύπρος Κυπριανού, ο οποίος υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Αυγούστου 2020 και ως αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE