"The boys are back in town" – Επιστρέφει με αλλαγές το “Ράδιο Αρβύλα” - VIDEO

"The boys are back in town" – Επιστρέφει με αλλαγές το “Ράδιο Αρβύλα” - VIDEO

Με ένα ιδιαίτερο τρέιλερ, όπως συνηθίζεται τις τελευταίες σεζόν , ο Ant1 ανακοίνωσε την επιστροφή του “Ράδιο Αρβύλα”

Με ένα τρέιλερ στο οποίο δε διακρίνουμε κανέναν, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε για ποιους πρόκειται, ο ANT1 μας προετοιμάζει για τη νέα εποχή του "Ράδιο Αρβύλα".  

The boys are back in town...#staytuned #ant1tv 🙌🙌🙌

A post shared by ANT1 (@ant1tv) on

"The boys are back in town", ενώ ακούμε διάφορα ηχητικά κλιπ από τηλεοπτικές εκπομπές και γεγονότα. Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει από τον σταθμό, είναι πως η παρέα του Ράδιο Αρβύλα δε θα έχει σταθερή εμφάνιση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά θα επανέρχονται με νέο επεισόδιο κάθε φορά που έχουν υλικό και μπορούν να το αξιοποιήσουν. Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για το πότε θα ξαναδούμε τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Από ladylike.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE