ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΤΕΡΑΣ: «Ο παιδεραστής της κόρης μου μπαινόβγαινε στο σχολείο την ώρα που εκδικαζόταν η υπόθεση»

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΑΤΕΡΑΣ: «Ο παιδεραστής της κόρης μου μπαινόβγαινε στο σχολείο την ώρα που εκδικαζόταν η υπόθεση»

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο πατέρας κοριτσιού το οποίο στο παρελθόν έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ζεύγος στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο πατέρας του θύματος καταγγέλλει ότι ο παιδεραστής μπαινόβγαινε σε συγκεκριμένο σχολείο της επαρχίας Λάρνακας όπου φοιτούσε και το μικρότερο παιδί του πριν καταδικαστεί για τις πράξεις του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην επιστολή του πατέρα ημερομηνίας 13/11/2017, αποκαλύπτεται η ολιγωρία και η αμέλεια που έδειξε η διεύθυνση του εν λόγω σχολείου στο οποίο συνεχίζει να εργάζεται η γυναίκα του παιδεραστή ως καθαρίστρια και η οποία φέρεται να είχε συμμετοχή στην σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του. Ο πατέρας καταγγέλλει επίσης  ότι στο χώρο των καθαριστριών βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό και καταβλήθηκαν προσπάθειες το όλο ζήτημα να παρασιωπηθεί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE